Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΔιακοπές στην Νεάπολη κάνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου

Διακοπές στην Νεάπολη κάνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Ευάγγελος Αποστόλου βρίσκεται στη Νεάπολη για τις διακοπές του με την οικογένεια του.

Ο κύριος Αποστόλου δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τα Βάτικα. Όπως μου είπε κατά την συνάντηση που είχαμε χθες μαζί του οι εκπρόσωποι φορέων σε μια γνωριμία μαζί του , όπου συζητήθηκαν θέματα που μας απασχολούν, είναι ο αγαπημένος του καλοκαιρινός προορισμός για τις διακοπές του εδώ και πάρα πολλά χρόνια ,καθώς είναι ένας τόπος που του προσφέρει ξεκούραση .

Πραγματικά η παρουσία του χωρίς καμία συνοδεία ,πίνοντας ελληνικό καφεδάκι μαζί μας , σε ένα καφενείο μας έκανε να νιώσουμε οικεία μαζί του καθώς η συζήτηση άναψε αφού αρπάξαμε την ευκαιρία και τον βομβαρδίσαμε με όλα τα θέματα που μας απασχολούν ,όπως η απαίτηση επιτέλους το Απολιθωμένο Δάσος να αναγνωριστεί σαν φυσικό μνημείο,εκρεμμότητες από τις συνέπειες της καταστροφικής φωτιάς το 2015 στον τόπο μας .στήριξη του αγροτουρισμού .θέματα που απασχολούν τους αλιείς μας και φυσικά δασικοί χάρτες ,νέοι αγρότες ,φορολογικά και ασφαλιστικά.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία του να ξεκλέψει χρόνο από τις διακοπές του και που μας έδωσε την ευκαιρία μιας γνωριμίας μαζί του , εκτιμούμε που μας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή ,απαντώντας σε όλες μας τις ερωτήσεις ,κάνοντας ένα διάλογο μαζί του που κράτησε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται να πιει κανείς έναν ελληνικό καφέ με ένα υπουργό.

Προσωπικά δηλώνω ότι είναι πολύ περισσότερο δύσκολο να τον συναντήσει στο υπουργείο του από ότι εδώ στη Νεάπολη ,που νομίζω ότι επιβεβαιώνεται όπως μου είπε ότι στα Βάτικα νιώθει σαν το σπίτι του.

Δέσποινα Παπούλη -Βαγγελόγλου Πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων Δημοτικής Ενότητας Βοιών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ