Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠυρπόλησε άλλα δυο οχήματα ο εμπρηστής της Πάτρας

Πυρπόλησε άλλα δυο οχήματα ο εμπρηστής της Πάτρας

Ο άγνωστος «Νέρωνας» που ξεγλιστράει σαν χέλι από τις διωκτικές αρχές, πυρπόλησε ανενόχλητος το βράδυ της Τετάρτης ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο

Ο μοναδικός ύποπτος για τους επανειλημμένους εμπρησμούς οχημάτων που έχουν αναστατώσει τα τελευταία 24ωρα τις συνοικίες της Πάτρας, αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του, ενώ κατά την διάρκεια που ανακρινόταν έγιναν άλλοι δυο εμπρησμοί!

Ο άγνωστος «Νέρωνας» που ξεγλιστράει σαν χέλι από τις διωκτικές αρχές, πυρπόλησε ανενόχλητος το βράδυ της Τετάρτης ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα! Οι φλόγες απείλησαν και ένα παρακείμενο σπίτι, το οποίο εκκενώθηκε από τους ενοίκους του. Τα δυο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής επιβεβαίωσαν ότι έγιναν στόχος εμπρησμού.

Ο δράστης ξεκίνησε τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων και των δικύκλων το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από την ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων. Από τότε, έχει χτυπήσει τουλάχιστον οκτώ φορές σε πυλωτές πολυκατοικιών ή σε γκαράζ μονοκατοικιών, χωρίς οι αρχές που ερευνούν για τον εντοπισμό του να καταφέρουν να τον βρουν.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ