Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΠΙΔΑΥΡΟΣΚώστας Γκάτζιος: Παραιτηθείτε κ. Χρόνη!!!

Κώστας Γκάτζιος: Παραιτηθείτε κ. Χρόνη!!!

Στην συνεδρίαση της 8/8/2017 ο κ. Δήμαρχος Επιδαύρου ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας γιατί μετά από τακτικό έλεγχο που διενήργησε ο Δήμος, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της οικογένειάς του που λειτουργεί στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, χρησιμοποιεί παράνομα ρεύμα από τον δημοτικό φωτισμό (δημοτικό περίπτερο).

Σημειωτέον ότι επί δύο χρόνια γίνονται καταγγελίες από την μείζονα μειοψηφία δια της υπογραφής του κ. Χρόνη, προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και στον εισαγγελέα, για δημότες που ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούν παράνομα ρεύμα από δημοτικό φωτισμό, καλυπτόμενοι μάλιστα από τον Δήμαρχο. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: “κ. Χρόνη, την ώρα που κάνατε σημαία σας την νομιμότητα και την ηθική ακεραιότητα, γνωρίζατε αυτή την “λεπτομέρεια”;

Οι εξελίξεις αυτές αποκαλύπτουν ένα μέγα πολιτικό και ηθικό θέμα γι’ αυτό ο Δήμαρχος κάλεσε τον κ. Χρόνη να παραιτηθεί όχι μόνο από επικεφαλής αλλά και από Δημοτικός Σύμβουλος.

Η τραγική αλήθεια τελικά στον Δήμο Επιδαύρου είναι ότι, εκείνοι που κόπτονται για την νομιμότητα είναι εκείνοι που καταστρατηγούν όχι μόνο αυτή, αλλά και όλες εκείνες τις αρχές που θα έπρεπε να διέπουν ανθρώπους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διάγουν υγιή πολιτικό βίο.

Λυγουριό 9/8/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ