Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑναγνωσταράς: Έχει μεγάλη ευθύνη ο Δήμος Ναυπλιέων για τα κουνούπια

Αναγνωσταράς: Έχει μεγάλη ευθύνη ο Δήμος Ναυπλιέων για τα κουνούπια

Στην τεράστια ευθύνη του δήμου Ναυπλιέων στην υπόθεση των ψεκασμών που δεν έγιναν και της εμφάνισης του Ιού του Νείλου στον Δήμο Ναυπλιέων αναφέρεται η σημερινή δήλωση του πρώην δημάρχου και εκ νέου διεκδικητή της δημοτικής αρχής Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά. 

Ο κ. Αναγνωσταράς παραθέτει την τελευταία δήλωση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και στη συνέχεια σχολιάζει:

Από την δήλωση Τατούλη: 

Ο δήμος Ναυπλιέων εξαρχής απείχε από το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών που διενήργησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ακολούθησε μεμονωμένα δικό του!!!! Όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα (κρούσματα του ιού του δυτικού Νείλου) η περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησε να βοηθήσει καθώς έχει τους κατάλληλους μηχανισμούς και ο δήμος Ναυπλίου απάντησε θετικά!!!!

Οκτώ συνεργεία της περιφέρειας Πελοποννήσου διενεργούν τώρα ψεκασμούς!!!

Σχόλιο Αναγνωσταρά:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
: Πρώτα τα έκαναν “μούσκεμα” στον δήμο Ναυπλιέων, θέλοντας να κάνουν δικές τους απευθείας αναθέσεις και εκ΄ των υστέρων και αφού υπήρξαν κρούσματα και ταλαιπωρήθηκε κόσμος και δυσφημίστηκε η πόλη μας δέχθηκαν την βοήθεια Τατούλη για να αποφύγουν τα χειρότερα!!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: Έκανε ψεκασμούς την Άνοιξη ο δήμος μας η όχι;
Και εάν δεν έκανε την Άνοιξη και έκανε αργότερα πότε έγιναν;
Και εάν έγιναν ψεκασμοί αναποτελεσματικοί (εκ του αποτελέσματος κρίνω) τι μέτρα έλαβε, η πρόκειται να λάβει, κατ’ αυτού που δεν έκανε σωστά την δουλειά του;

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ