Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΓιάννης Καλλιάνος: "Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες"

Γιάννης Καλλιάνος: “Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες”

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου στο facebook για την άνοδο της θερμοκρασίας:

“Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να φτιάξω ένα πιο αναλυτικό και “φαντεζί” βίντεο (χάρτες από το simeteo.gr). Ωστόσο σας ενημερώνω για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Κυριακή, διότι η θερμοκρασία θα τραβήξει σταδιακά την ανηφόρα, όπως σας ενημέρωσα αναλυτικά από εχθές.
Ωστόσο από την Κυριακή και στη συνέχεια, οι θερμές αέριες μάζες θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας (γιατί μέχρι τότε, δυσκολότερα θα περάσουν οι κάτοικοι της δυτικής και βόρειας Ελλάδας), με αποτέλεσμα σχεδόν όλη την επόμενη εβδομάδα να επικρατήσουν συνθήκες μέτριας εντάσεως καύσωνα.
Θα σας ενημερώσω εγκαίρως και αναλυτικά. Μην μου αγχώνεστε…”

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να φτιάξω ένα πιο αναλυτικό και "φαντεζί" βίντεο (χάρτες από το simeteo.gr). Ωστόσο σας ενημερώνω για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Κυριακή, διότι η θερμοκρασία θα τραβήξει σταδιακά την ανηφόρα, όπως σας ενημέρωσα αναλυτικά από εχθές. Ωστόσο από την Κυριακή και στη συνέχεια, οι θερμές αέριες μάζες θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας (γιατί μέχρι τότε, δυσκολότερα θα περάσουν οι κάτοικοι της δυτικής και βόρειας Ελλάδας), με αποτέλεσμα σχεδόν όλη την επόμενη εβδομάδα να επικρατήσουν συνθήκες μέτριας εντάσεως καύσωνα.Θα σας ενημερώσω εγκαίρως και αναλυτικά. Μην μου αγχώνεστε…

Gepostet von Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos am Donnerstag, 3. August 2017

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ