Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤο γεύμα της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον Κάρολο και την Καμίλα στην...

Το γεύμα της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον Κάρολο και την Καμίλα στην Κέρκυρα

Μια ξεχωριστή συνάντηση έλαβε χώρα στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στο νέο υπερπολυτελές σκάφος OKTO του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, όπου μαζί με το γιο τους Παναγιώτη, υποδέχτηκαν τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης και μέλη της οικογένειας Rothschild, στη βίλα των οποίων διαμένει το πριγκιπικό ζευγάρι κατά την παραμονή του στο νησί.

Το πριγκιπικό ζεύγος παρέμεινε περίπου δύο ώρες στο OKTO. Αφού πρώτα χαιρέτησε το πλήρωμα του σκάφους η πάντα κομψή Γιάννα Αγγελοπούλου ανέλαβε να ξεναγήσει τη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, στους υπερπολυτελείς χώρους του σκάφους, ενώ την ίδια ώρα ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας προτού όλοι μαζί απολαύσουν ένα υπέροχο γεύμα.

Το ταξίδι του λαμπερού ζευγαριού στο Ιόνιο προγραμματίστηκε ειδικά για αυτή την ξεχωριστή συνάντηση, αφού ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι οι μοναδικοί Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν χρόνια φιλία με το πριγκιπικό ζεύγος. Το εκτόπισμα του Έλληνα επιχειρηματία σε συνδυασμό με το κύρος της «κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων» τους επιτρέπουν να συναντιούνται συχνά στο Λονδίνο με το πριγκιπικό ζεύγος και να διατηρούν μία φιλία η οποία κρατά στο χρόνο.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ