Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑ«ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2017» στην Καστάνιτσα Αρκαδίας με την συμμετοχή του Φορέα...

«ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2017» στην Καστάνιτσα Αρκαδίας με την συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2017 που διοργανώνονται από τον Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών, στην Καστάνιτσα Αρκαδίας. Η συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης αφορά σε δράσεις που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης μικρών μαθητών, πολιτών και φορέων.
Οι εκδηλώσεις που διαρκούν από 06.08.2017 έως 17.08.2017 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πεζοπορίες στο δάσος, αφήγηση παιδικών παραμυθιών, ομιλίες, καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά, αθλητικές δραστηριότητες κ.α. Ο Φορέας Διαχείρισης συμμετέχει σε ορισμένες απ’ αυτές τις δράσεις σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, και καθ’ όλη τη διάρκεια της Γιορτής του Δάσους το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας θα παραμείνει ανοικτό για τους
επισκέπτες:
 Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30: Εκδήλωση απελευθέρωσης ειδών άγριας ορνιθοπανίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ANIMA) στην Πλατεία Καταδρομέα Σ. Κουρούνη.
 Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30: Περιβαλλοντικά παιχνίδια για παιδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Ο Φορέας Διαχείρισης προσκαλεί όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της προστατευόμενης περιοχής του Πάρνωνα να έρθουν στην Καστάνιτσα για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ