Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΣτη Μεθώνη, η μεγάλη φιλοτελική έκθεση τα "Κάστρα της Ευρώπης"

Στη Μεθώνη, η μεγάλη φιλοτελική έκθεση τα “Κάστρα της Ευρώπης”

Τα Κάστρα της Ευρώπης είναι το θέμα της σημαντικής έκθεσης Γραμματοσήμων που πραγματοποιεί στη Μεθώνη Μεσσηνίας από το Σάββατο 5 έως τις 17 Αυγούστου για πρώτη φορά στην ιστορία της η PostEurop, η Ένωση που εκπροσωπεί τους Ευρωπαϊκούς δημόσιους Ταχυδρομικούς Φορείς ανάμεσά τους και τα ΕΛΤΑ.

Θα περιλαμβάνει τα γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν 38 ταχυδρομικοί φορείς της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ειδικής Αναμνηστικής Σειράς «EUROPA 2017-Κάστρα».

Η έκθεση που διοργανώνεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Κάστρου Μεθώνης, τελεί υπό την Αιγίδα του δήμου Πύλου-Νέστορος και συμμετέχουν 38 Ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας την μία από τις σημαντικότερες φιλοτελικές διοργανώσεις του έτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα Εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο παρουσία της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων και στη διάρκειά τους θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017-Κάστρα» που περιλαμβάνει και το σπουδαίο Κάστρο της Μεθώνης.

Τα γραμματόσημα με τα Κάστρα της Ευρώπης θα εκτίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μεθώνης. Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό, από τις 20:30 έως τις 23:00.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ