Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΕνας μικρούλης τσαμπουκάς χρειάζεται σπίτι!!!

Ενας μικρούλης τσαμπουκάς χρειάζεται σπίτι!!!

Αυτό το αγοράκι το πέταξαν σε έναν κάδο σκουπιδιών.Δεν έφτανε όμως αυτό πεταξαν από πάνω του και σακούλες με βαριά σκουπίδια για να μην μπορεί να βγεί και να το δούν οι άνθρωποι που θα μάζευαν τα σκουπίδια.

Ο μικρός όμως που είναι τσαμπουκάς αν και μόλις 40 ημερών άρχισε να γαυγίζει και όχι να κλαίει με αποτέλεσμα να τον ακούσουν περαστικοί και να τον βγάλουν από εκει μέσα.

Τον πήρε μια κοπέλα σπίτι της αλλα λείπει πολλές ώρες και ο μικρός αφου είναι μωράκι κλαίει με αποτέλεσμα να της εχουν φέρει την αστυνομία δυο φορές.Δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο και πρεπει να δωθει αμεσα γιατι την Πεμπτη θα μείνει στο δρόμο αφου στις φιλοξενείες έχουμε πολλά μεγάλα και ο μικρός δεν μπορεί να μπεί πουθενά.

Ζηταω λοιπον ένα σπιτι γιαυτόν τον μάγκα.Ειναι τσαμπουκαλής και φύλακας αν και τόσο μικρούλης γαυγίζει τα μεγαλύτερα σκυλιά.Ο μικρός χωράει σε μια χούφτα και θα μαγέψει οποιον τον αποκτήσει.Δεν θα γίνει μεγάλο ένα μεσαίου μεγέθους σκυλάκι θα γίνει 15 κιλάκια. Βρίσκεται Ναύπλιο αλλα μεταφέρεται και Αθήνα.

Τηλ.επικ.6976346830 Φωτούλα Μαστοράκη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ