Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΤα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

* Συναγερμός έχει σημάνει στην Πελοπόννησο. Κρούσματα ελονοσίας στην Ηλεία, κρούσματα του Ιού του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα. Σε καραντίνα οι δύο περιφερειακές ενότητες. Συνεχείς συσκέψεις από ΚΕΕΛΠΝΟ και πολιτικούς φορείς.

* Συνελήφθη στο Άργος, 21χρονος, Ρουμάνος, διότι είχε στην κατοχή του 20 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

* Συνεδριάζει στις 6,30 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

* Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στην Κοιλάδα Αργολίδας, την Τετάρτη, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

* Η 31η διεθνής συνάντηση κλασικού αθλητισμού των εθνικών ομάδων παίδων-κορασίδωδν, Ελλάδας-Κύπρου, θα γίνει 2 και 3 Αυγούστου, στη Σπάρτη.

* Από 7 έως 20 Αυγούστου, θα γίνει στο Ναύπλιο, το διεθνές σεμινάριο βιολιού για νέους σπουδαστές απ’ την Ελλάδα και την Ευρώπη.

* Η καθιερωμένη εορτή του μελιού θα γίνει στα Πέρα Μέλανα Κυνουρίας, την Τετάρτη, 2 Αυγούστου.

* Ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο. Ενημερώθηκε για την λειτουργία του Κέντρου.

* Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών, θα έχουμε την Παρασκευή, στο ΚΕΕΜ Σπάρτης. Την ίδια ημέρα, ορκωμοσία νεοσυλλέκτων θα έχουμε και στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης, ενώ την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, ορκωμοσία θα γίνει και στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης.

* Ασυνείδητος έριξε φόλες σε διάφορα σημεία της πόλης του Κιάτου Κορινθίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, πολλά αδέσποτα ζώα.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ