Το συγκεκριμένο πιάτο θεωρείται ένα από τα πιο ωραία και υγιεινά φαγητά. Ακολούθησε βήμα βήμα την παρακάτω συνταγή και οι προσκεκλημένοι σου θα ενθουσιαστούν με τη γεύση τους!
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια κιμάς σόγιας
2 κρεμμύδια
4 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια ξεφλουδισμένες και τριμμένες φρέσκες ντομάτες
250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
1/2 κιλό λαζάνια ολικής άλεσης
2 κούπες τυρί τόφου τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τον κιμά σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή και τον στραγγίζουμε.
Βάζετε τη μισή ποσότητα φυτικής μαργαρίνης σε μία κατσαρόλα να ζεσταθεί, προσθέτετε τα κρεμμύδια και αφήνετε να σοταριστούν για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον κιμά σόγιας, τριμμένες ντομάτες αλάτι πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
Στη συνέχεια βράζετε τα λαζάνια για 2 – 3 λεπτά και μετά στραγγίζουμε.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στη συνέχεια στρώνουμε στον πάτο ενός ταψιού τα λαζάνια και βάζουμε από πάνω μια στρώση από τη σάλτσα μας. Ξαναβάζουμε από πάνω άλλη μια στρώση λαζάνια και άλλη μια στρώση σάλτσας, καλύπτουμε με άλλη μια στρώση από τα λαζάνια.
Καλύπτουμε με τυρί τριμμένο τόφου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
Τα σερβίρετε τυρί τριμμένο τόφου.
Το Υπουργείο Πολιτισμού δρομολογεί την αποκατάσταση του συγκροτήματος των Οθωμανικών Λουτρών, στο Ναύπλιο. Στο πλαίσιο…
Η Περιφερειακή Επιτροπή προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου/των…
Γράφει ο Δημήτρης Σαλαπάτας Δικηγόρος Υποψήφιος της Βουλευτής με την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" Νομού Αργολίδας Σύμφωνα…
Ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» (μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) σε συνεργασία με το Σ.Δ.Υ Αργολίδας…
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ. Στο Κυριακάτικο παιχνίδι της…
Ανακοινώνεται πως την Πέμπτη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ,εορτάζει το ιερό παρεκκλήσιο της Μητροπόλεως…