Το συγκεκριμένο πιάτο θεωρείται ένα από τα πιο ωραία και υγιεινά φαγητά. Ακολούθησε βήμα βήμα την παρακάτω συνταγή και οι προσκεκλημένοι σου θα ενθουσιαστούν με τη γεύση τους!
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια κιμάς σόγιας
2 κρεμμύδια
4 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια ξεφλουδισμένες και τριμμένες φρέσκες ντομάτες
250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
1/2 κιλό λαζάνια ολικής άλεσης
2 κούπες τυρί τόφου τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τον κιμά σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή και τον στραγγίζουμε.
Βάζετε τη μισή ποσότητα φυτικής μαργαρίνης σε μία κατσαρόλα να ζεσταθεί, προσθέτετε τα κρεμμύδια και αφήνετε να σοταριστούν για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον κιμά σόγιας, τριμμένες ντομάτες αλάτι πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
Στη συνέχεια βράζετε τα λαζάνια για 2 – 3 λεπτά και μετά στραγγίζουμε.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στη συνέχεια στρώνουμε στον πάτο ενός ταψιού τα λαζάνια και βάζουμε από πάνω μια στρώση από τη σάλτσα μας. Ξαναβάζουμε από πάνω άλλη μια στρώση λαζάνια και άλλη μια στρώση σάλτσας, καλύπτουμε με άλλη μια στρώση από τα λαζάνια.
Καλύπτουμε με τυρί τριμμένο τόφου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
Τα σερβίρετε τυρί τριμμένο τόφου.
Το Κεφαλάρι είναι ένα βαρόμετρο για τα νερά της περιοχής. Η κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv…
Έρχεται η 2η Γιορτή Γκόγκας του Δήμου Άργους Μυκηνών! Μετά την περσινή επιτυχία, η 2η…
Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με ηλιοφάνεια να κυριαρχεί το…
Ο προπονητής του Παναργειακού Γιώργος Βαζάκας ανέλαβε την ευθύνη των τελευταίων ηττών και παραιτήθηκε από…
Τραγικός είναι ο επίλογος στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που αναζητούσαν…
Ένα από τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά site στον κόσμο το Time out δημοσιοποίησε την λίστα…