Τι καλύτερο!
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο γάλα
1 κουβερτούρα
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
10 κουτ. σούπας ζάχαρη
5 κουτ. σούπας ρύζι γλασσέ
λίγο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Βάζω το ρύζι σε μια κατσαρόλα και ρίχνω λίγο νερό, τόσο όσο να καλύψει ελαφρά το γλασσέ όταν το βάλω στην κατσαρόλα. Το βράζω μέχρι να πιει το ζουμί του.
2.Σε μια κούπα ανακατεύω το κορν φλάουρ με λίγο γάλα. Ρίχνω το υπόλοιπο γάλα στην κατσαρόλα να βράσει μαζί με το ρύζι σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει, ανακατεύοντας διαρκώς.
3.Όταν φουσκώσει, χαμηλώνω τη φωτιά, προσθέτω τη ζάχαρη και το διαλυμένο κορν φλάουρ, και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να πήξει. Τότε ρίχω την κουβερτούρα.
4.Τ’ αφήνω να κρυώσει για λίγο και γεμίζω μπολ, ποτήρια του ουίσκι ή ο,τι με βολεύει και το αφήνω εκτός ψυγείου να κρυώσουν εντελώς. Μετα τα βάζω στο ψυγείο και σερβίρω.
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου από τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας…
Ευχαριστίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την προσφορά επιχειρήσεων σε κοινωνικές δομές. Ο Δήμος…
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, και το Εργαστήριο Δοκιμών…
Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2024, στο…
Η Αγορά του Ναυπλίου συμμετέχει και είναι πανέτοιμη αναμένοντας τον καθιερωμένο πλέον θεσμό της «Black…
Η 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των…