ΒΙΝΤΕΟ: Επιχείρηση στο Ναύπλιο έχασε το κτήριο της, στο Άργος απετράπησαν οι Πλειστηριασμοί – Διαμαρτυρία Κίνησης Πολιτών και δήλωση Κοκκινόπουλου

Στα Ειρηνοδικεία του Άργους και του Ναυπλίου χθες μετά το μεσημέρι είχαμε για μια ακόμη φορά πλειστηριασμούς κτηρίων επιχειρήσεων από τις τράπεζες.

- Advertisement -

Κινήσεις Πολιτών προσπάθησαν να αποτρέψουν τους πληστηριασμούς και προς τον σκοπό αυτό παρέστησαν στα Ειρηνοδικεία και απαίτησαν να μην διεξαχθεί η διαδικασία και να μην χάσουν οι επιχειρηματίες τις περιουσίες τους.
Στο Άργος τα κατάφεραν και δεν έγιναν τρεις πλειστηριασμοί. Στο Ναύπλιο όμως όχι, με συνέπεια γνωστή επιχείρηση με πολλές δεκάδες ετών ιστορία να χάσει το ακίνητο της. 

Για τα δύο αυτά γεγονότα και πριν οι Πλειστηριασμοί “μετακομίσουν” στο διαδίκτυο ο εκ των διαμαρτυρομένων πολιτών και επικεφαλής της ελλάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Παντελής Κοκκινόπουλος σημείωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Συλλογιέμαι και θλίβομαι, για την κατάντια του τόπου μου !

Συλλογιέμαι και θλίβομαι , για τα ειρηνοδικεια, για τους συμβολαιογραφους, τους δικαστές, τους νομοθέτες!

Συλλογιέμαι και θλίβομαι , για τους πολιτικούς, που πρόδωσαν, που εξαπάτησαν, που αγάπησαν εξουσίες και ξέχασαν αγώνες και υποσχέσεις!

Συλλογιέμαι και θλίβομαι, και για τους πολίτες αυτού του τόπου, που άλλοι βολευτηκαν και άλλοι αδικήθηκαν, διώχθηκαν, κλευτηκαν, λεηλατηθηκαν και εξευτελιστηκαν !

Συλλογιέμαι και θλίβομαι , για τα ” like ” και τα ” μπράβο “, στα face book, όταν αυτά καταγράφονται σαν διαδικτυακά ” εύσημα ” και που στην ουσία, ειναι ένα ψεύτικο παρόν , στους αγώνες και στην αντίσταση !

Συλλογιέμαι και θλίβομαι , για το μέλλον αυτού του τόπου και των ανθρώπων του, που περιμένουν ως ” μάνα εξ ουρανού “, άραγε τί ;;;

Συλλογιέμαι και … ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ, ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ, ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ !!!

Συλλογιέμαι και … παίρνω ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ, ΝΑ ΒΟΗΘΩ, ΝΑ ΑΓΑΠΩ και ΝΑ ΑΓΑΠΙΕΜΑΙ, ΝΑ ΖΩ και ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ !!!

Συλλογιέμαι με τη ΠΥΓΜΗ ΨΗΛΑ και με σημαία , τη πίστη για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την ΑΠΟΔΟΧΗ της διαφορετικότητας, της φυλής,του θρησκεύματος και της ελευθερίας.

Συμπαθατε με, που συλλογιέμαι, που θλίβομαι, αλλά και που παλεύω , με τους συναγωνιστές μου, με γνώμονα την υπεράσπιση των ” ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ” !!!

 

 

- Advertisement -

________________