Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΙκανοποίηση Τατούλη για την παράταση ανάρτησης των δασικών χαρτών

Ικανοποίηση Τατούλη για την παράταση ανάρτησης των δασικών χαρτών

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την ανταπόκριση του Υπουργείου Περιβάλλοντος στο αίτημά του για παράταση της ανάρτησης των δασικών χαρτών μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με τη σημερινή του ανακοίνωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας και τους Υπουργούς Περιβάλλοντος προκειμένου να δοθεί η παράταση αυτή, καθώς δεν επαρκούσε ο χρόνος από την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για την τακτοποίηση γεωργικών εκμεταλλεύσεων σε δασικού χαρακτήρα εκτάσεις, μέχρι την καταληκτική προθεσμία στις 27 Ιουλίου 2017, γεγονός το οποίο θα είχε συνέπειες στις αγροτικές επιδοτήσεις.
Στην επιστολή του ο κ. Τατούλης είχε επίσης επισημάνει την ανάγκη μείωσης του κόστους εξαγοράς των δασωμένων και εκχερσωθέντων αγρών, αλλά και ενίσχυσης των Σημείων Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών με πρόσθετο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βούληση της περιφερειακής αρχής να συμβάλλει στα ΣΥΑΔΧ που την αφορούν.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ