ΕΚΚΛΗΣΗ για βοήθεια στις έρευνες στο τροχαίο με ένα νεκρό και σε κρίσιμη κατάσταση την ηθοποιό Αγλαΐα Παππά

- Advertisement -

Η ηθοποιός Αγλαΐας Παππά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά το σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό . ο πληρεξούσιος δικηγόρος της με ανακοίνωσή του ζητά στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες για το τροχαίο .

- Advertisement -

Ο κ. Ιωάννης Κωλέττης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η ηθοποιός και σκοτώθηκε ο 67χρονος που οδηγούσε το όχημα που συγκρούστηκε με εκείνο της ηθοποιού, να τον καλέσει τηλεφωνικά ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει απαραίτητα στοιχεία για το δυστύχημα.

Το τροχαίο έγινε στις 15 Ιουλίου λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κρανιδίου-Ερμιόνης. Από εκείνη την ημέρα η ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Την 15/7/2017 και στο 4ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Κρανιδίου-Ερμιόνης συνέβη οδικό τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού του ενός αυτοκινήτου και τον βαρύτατο τραυματισμό της κ. Αγλαΐας Παππά η οποία ακόμη νοσηλεύεται. Η εντολέας μου, παρά τον βαρύτατο τραυματισμό της δήλωσε, απαντώντας στις αρμόδιες αρχές, πως οδηγούσε συννόμως στο ρεύμα κυκλοφορίας της όταν το έτερο όχημα εισήλθε στο δικό της ρεύμα κυκλοφορίας. Στον τόπο του ατυχήματος υπήρξε πλήθος μαρτύρων, όπως οδηγός τουριστικού λεωφορείου και επιβάτες αυτού, οι οποίοι και ζητούμε να βρεθούν και καταθέσουν στο αρμόδιο Α.Τ. Κρανιδίου. Η εντολέας μου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Ιωάννη Κωλέττη αναφέρει: «Η ηθοποιός Αγλαϊα Παππά την 15/07/2017 και περί ώρα 16:55 τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα (σύγκρουση οχημάτων) στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κρανιδίου-Ερμιόνης και παραμένει νοσηλευόμενη. Παρακαλούνται όσοι και όσες ήταν παρόντες στο συμβάν ή έχουν πληροφορίες για το τροχαίο ατύχημα να επικοινωνήσουν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Ιωάννη Κωλέττη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2103819769, 6932448397».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες ημέρες του δυστυχήματος ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης είχε κάνει έκκληση για αίμα για να βοηθήσει την ηθοποιό. Σε ανάρτησή του στο facebook είχε γράψει: «Μίλησα με το γιατρό της. Θα χρειαστεί αίμα. Όσοι μπορείτε όπου μπορείτε. Σε οποιοδήποτε αιμοδοτικό κέντρο σας βολεύει».

- Advertisement -