Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΟ Σάββας ακρωτηριάστηκε … κάνω μια απέλπιδη προσπάθεια για βοήθεια!!!!

Ο Σάββας ακρωτηριάστηκε … κάνω μια απέλπιδη προσπάθεια για βοήθεια!!!!

Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών , δεν καταφέραμε να σώσουμε το πόδι και ακρωτηριάστηκε. Μπορεί αυτό να είναι το χειρότερο αλλά δεν είναι το μόνο κακό που με βρήκε γιατί η κλινική είναι απλήρωτη ενώ ο Σάββας ακόμα νοσηλεύεται και αυτή τη φορά όχι γιατί έχει ανάγκη κάποια θεραπεία αλλά γιατί δεν έχει που να πάει.

Εκτός λοιπόν από τα 600κλμ που θα κάνω από το Ναύπλιο στη Χαλκίδα για να φέρω πίσω τον Σάββα , θα πρέπει να πληρώσω την κλινική γιατί δεν δέχεται να την πληρώσω με ”like” και ”λυπημένα προσωπάκια”. Δυστυχώς ο Σάββας είναι ένα ημιαιμάκι και τρίποδο πλέον που δεν θα στρώσει κανείς χαλί έξω από την πόρτα του για να τον υποδεχτεί και στο σπίτι μου δεν ξέρω πόσο εύκολη θα είναι η διαβίωσή του με άλλα 100 σκυλιά που θα θέλουν να παίξουν μαζί του και θα τον πετάνε κάτω και αυτός θα στεναχωριέται ακόμα περισσότερο που δεν θα μπορεί να κάνει ότι κάνουν όλοι οι άλλοι. Η επανένταξη , δεν υπάρχει σαν λύση στο μυαλό μου γιαυτό ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη από τον Σάββα που θα τον ταλαιπωρήσω αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.

Κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια , αν κάποιος θέλει να βοηθήσει με τα έξοδα της κλινικής , ας επικοινωνήσει μαζί μου inbox ή στο τηλέφωνο 6944773252 Στέλιος. (δεν μου επιτρέπουν από την κλινική να δημοσιεύσω τον λογαριασμό τους αλλά για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ να σας τον στείλω).

*******Ένας καλός φίλος που δεν είναι πια ανάμεσά μας μου είχε πει: ”Εκεί έξω αγόρι μου υπάρχουν εκατομμύρια μικρόβια και ηλίθιοι”. Πόσο δίκιο είχες γιατρέ Γιάννη Βαρελίδη!!! Παρακολουθήστε πόσοι άνθρωποι χρειάστηκαν για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Ένας πανίβλακας δεν στείρωσε το σκυλί του από άποψη για να μην παρέμβει στη φύση ή γιατί του φάνηκε ακριβή η στείρωση ενώ είναι οικονομικότερο να πετάξεις τα κουτάβια. Ένας άλλος πανίβλακας , με το αυτοκίνητό του (δεν θέλω να πιστέψω ότι το έκανε με άλλο μέσο , ξύλο , σίδερο κ.α) οδηγούσε τόσο προσεκτικά που πέρασε πάνω από τον κούταβο και δεν το κατάλαβε ή το κατάλαβε και είπε , ”δε βαριέσαι”. Εκατοντάδες ηλίθιοι , κοιτούσαν τον κούταβο να περπατάει με το γόνατο (πάνω από ένα μήνα είναι έτσι μου είπε η γιατρός) και συνέχισαν την ζωή τους σαν να μην τρέχει τίποτα. Βρέθηκε και ένας δυναμικός βλαμμένος και πήρε τον κούταβο και τον άφησε στα 50 μέτρα από το σπίτι μου , έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου ώστε να τον δώ. Την ώρα που περνούσα από το σημείο εγκατάλειψης του έρημου ζωντανού , είχαν παρκάρει πάνω από έξι επτά λεωφορεία και κατέβαιναν παιδιά 12 με 15 χρονών με τους συνοδούς τους για να πάνε στο γήπεδο. Ο κούταβος σερνόταν ανάμεσα στα εκατοντάδες παιδιά με τους συνοδούς και δεν του έδινε σημασία κανείς (έχετε καταφέρει να λερώσετε ακόμα και τις αγνές ψυχές των παιδιών σας). Βρέθηκε και εδώ ο πανηλίθιος κηδεμόνας που χτυπούσε τα πόδια του κάτω σαν κατσίκι φωνάζοντας ξούτ στον κουταβάκο που παρόλο τον πόνο του , κουνούσε την ουρά και έκανε χαρές για να παίξει με τα ”μεταλλαγμένα” πιτσιρίκια.

Αψηφώντας τις συμβουλές των συνοδών να μην αγγίξω το κουτάβι και κολλήσω τίποτα , βρεθήκαμε αγκαλιά με τον κούταβο στην κτηνίατρο και μας έκανε την καρδιά περιβόλι. Το πόδι είναι πολύ καιρό έτσι και πιθανότατα να έχει τραυματιστεί ή κοπεί το νεύρο επαναφοράς. Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε τοπικό επίπεδο και θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα. Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!! Έχω επτά σκυλιά στο τοπικό κτηνιατρείο της κυρίας Σαρρή και δύο σκυλιά σε κλινική στην Αθήνα. Πως θα τα πληρώσω όλα αυτά ένας Θεός ξέρει…..

Άν έχετε καμία ιδέα για να βοηθήσουμε τον κουταβάκο να ξανά περπατήσει , καλέστε με στο 6944773252 Στέλιος. Ως τότε πρέπει και κάπου να φιλοξενηθεί. (Κάπου εδώ έχω την ανάγκη να σας πω ότι από την ώρα που τον πήρα αγκαλιά , όποτε με βλέπει , η ουρά του πάει σαν ελικόπτερο. Δεν φαντάζομαι να τον έχει ξαναπάρει κανείς αγκαλιά…….)

Στέλιος Κυριακού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ