Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕκδρομή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους μαζί με φυσιολάτρες στην Νέδα

Εκδρομή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους μαζί με φυσιολάτρες στην Νέδα

Μια υπέροχη περιβαλλοντική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε από το Προσκοπικό Δίκτυο στον ποταμό Νέδα την Κυριακή 23/7/17 όπου μέλη του 1ου Συστήματος Άργους αλλά και φυσιολάτρες είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν μέσα από μια μαγευτική διαδρομή στο ποτάμι με τελικό προορισμό τον επιβλητικό και όμορφο καταρράκτη της περιοχής.

Στη δράση εορτάστηκαν και τα 14α γενέθλια του Συστήματος μέσα σε ένα όμορφο κλίμα που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες στην δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τον οδηγό της διαδρομής Ηρακλή Σούρσο που για ακόμα μια φορά ενισχύει με την εμπειρία του παρόμοιες εξορμήσεις, τον Νίκο Σιαχάμη που στον ρόλο ειδικού συνεργάτη για πολλοστή φορά δίνει το παρών, την Κατερίνα Δημακοπούλου που τόσο η ίδια όσο και ο σύλλογός της, Ιπτάμενοι παρευρίσκονται με τις πολύτιμες γνώσεις τους στο υγρό στοιχείο και τα ζαχαροπλαστεία Αθανασόπουλος για την υπέροχη τουρτα που μοιράστηκε για τα γενέθλια του Συστήματος.

Τέλος ευχαριστούμε όλους που αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της όμορφης εξόρμησης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη περιβαλλοντική εξόρμηση στο Πολυλίμνιο την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ