Γάμος αλά ελληνικά για την εστεμμένη πρώην Μις Κολοράντο στο Aργος

- Advertisement -

Γάμος αλά ελληνικά για την Ελεάννα Λιβαδίτη, το κορίτσι που κατάφερε να στεφθεί Μις Κολοράντο τον Οκτώβριο του 2013 και να φτάσει μια ανάσα πριν κατακτήσει τον τίτλο της Miss Universe το 2014.

- Advertisement -

Η καταγωγή του πατέρα της Ελεάννας είναι από την Αργολίδα, ενώ της μητέρας της από την Αστυπάλαια. Εκανε σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και αν και εργάστηκε σε επιχειρήσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελεάννα Λιβαδίτη την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Τάκη Ανδριανάκο -που έχει καταγωγή από την Τρίπολη. Το γλέντι του γάμου θα γίνει παραδοσιακά σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

Το ζευγάρι κατοικεί στο Denver και έχει ήδη έρθει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα ειδικά για το γάμο. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει δικό του ιστότοπο ειδικά για το γάμο του με πληροφορίες και λίστα δώρων για τους καλεσμένους του.

H Eλεάννα Λιβαδίτη δημοσιεύει αρκετά συχνά κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της. Ο αρραβώνας τους έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

- Advertisement -