Συμμετοχή στην ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 2017 της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

- Advertisement -

Συμμετοχή στην ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 2017 της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

- Advertisement -

Διάρκεια: 28 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου 2017
Όροι συμμετοχής στην Έκθεση του βιβλίου.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες μέλη της ΕΣΛΑ.
Για μια ακόμα χρονιά , μετά από αίτησή μας, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο υπεύθυνος της έκθεσης κ. Θεόδωρος Μαλτέζος, μας παραχωρούν δωρεάν περίπτερο στην Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Ένωσης. Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών για να γίνει κάποιος μέλος της ΕΣΛΑ πρέπει να έχει εκδώσει τουλάχιστον ένα βιβλίο. Η συνδρομή κάθε μέλους είναι 5 ευρώ το έτος.

Τα βιβλία μπορείτε να τα φέρετε μια μέρα πριν την έναρξη της Έκθεσης στις 27 Ιουλίου το απόγευμα ή στις 28 Ιουλίου το πρωί αλλά και όποιο βράδυ εσείς μπορείτε. Εκεί θα τα παραλάβει η κ. Νίκη Μαρίνη. Με τον ίδιο τρόπο θα τα πάρετε πάλι πίσω στις 27 Αυγούστου, ημερομηνία που λήγει η Έκθεση, εκτός και αν υπάρξει παράταση. Μετά τη λήξη της Έκθεσης κανένας δεν θα αναλάβει την ευθύνη της μεταφοράς των βιβλίων από το χώρο της Έκθεσης, ούτε την προστασία τους. Την περασμένη χρονιά τα μεταφέραμε στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου “ο Παλαμήδης”, όπου ακόμα βρίσκονται εκεί και δυστυχώς κάποια έχουν χαθεί. Επίσης, θα πρέπει να δηλώσετε μια ημέρα που θα θελήσετε να παραβρεθείτε στο περίπτερο της έκθεσης για να επικοινωνήσετε με τους φιλαναγνώστες. Αν συμπέσουν οι ημερομηνίες με άλλους, μπορεί μετά από συνεννόηση μεταξύ σας να παραβρεθείτε και δυο συγγραφείς την ίδια μέρα. Θα υπάρχει λίστα αναρτημένη στο περίπτερο της έκθεσης και εκεί θα δηλώσετε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας Εταιρεία Πολιτισμού & Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» θα προσφερθούν να διαβάσουν κείμενά μας, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο Κωνσταντίνο Σπηλιώτη τηλ: 6984967485.

Επίσης με μεγάλη χαρά θα διαβάσουν αποσπάσματα των κειμένων μας τα μέλη της θεατρικής “Παραμυθένιας σκηνής” του ΔΟΠΠΑΤ μετά από επικοινωνία στο σχετικό fb.της ομάδας.
Φέτος έχουμε κάνει αίτημα στη Σχολική Επιτροπή να μας επιτρέψει για τις εκδηλώσεις μας να χρησιμοποιούμε το μικρό θεατράκι του Λυκείου και περιμένουμε απάντηση. Όποιοι συγγραφείς επιθυμούν να διαβάσουν κείμενά τους, να προσκαλέσουν μουσικούς, ηθοποιούς να κάνουν θεατρικά παιγνίδια, να κεράσουν τους φίλους τους την ημέρα που θα βρίσκονται στο περίπτερο της Έκθεσης θα πρέπει να το δηλώσουν στην υπεύθυνη του περιπτέρου κ. Νίκη Μαρίνη και να μας το στείλουν για να το ανακοινώσουμε στη σελίδα της ΕΣΛΑ. ( ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ) και στο email:[email protected]

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικές με τους εκδοτικούς οίκους που έχουν εκδώσει τα βιβλία σας και για την πώληση των βιβλίων υπεύθυνη είναι η Νίκη Μαρίνη κιν: 690656649 που είχε αναλάβει και πέρυσι την πώληση των βιβλίων μας.

Η πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
Κατερίνα Παπαδριανού             Θεοδόσης Σπαντιδέας

- Advertisement -

________________