Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΜε επιτυχία η 82η εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας...

Με επιτυχία η 82η εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 12 και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, η 82η εθελοντική αιμοδοσία.

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν και να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα τους.

Παράλληλα με την αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών έγινε ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και πραγματοποιήθηκαν αρκετές εγγραφές νέων υποψήφιων δοτών.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος καθώς και η προσέλκυση νέων εθελοντών είναι συνεχής.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» παραμένει συνεπής στο έργο του με μοναδικό σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Είναι καθήκον όλων μας, είτε μπορούμε να προσφέρουμε αίμα είτε όχι να διαδώσουμε την ιδέα της αιμοδοσίας με κάθε τρόπο. Όλες οι ενέργειες που έχουν αυτόν τον σκοπό είναι αξιέπαινες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

τον Διευθυντή και το Νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους για την άψογη συνεργασία.
τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την παραχώρηση και την φιλοξενία στην Αίθουσας Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
τους Εθελοντές του τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους για την βοήθεια τους.
τους Αιμοδότες, παλαιούς και ιδιαίτερα τους νέους, για τη συμμετοχή τους και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας.
τον Αρχηγό και τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους που για μία ακόμα φορά αιμοδότησαν μαζικά.
τα μέλη του «Rio Grappling Club» Άργους και του «5Χ5 Family Sports Club» για την συμμετοχή τους.
τον αντιδημάρχο κ. Βασίλη Τάγκαλη, τους δημοτικούς σύμβουλους κ. Νίκο Δελή, κ.Τρύφωνα Μποζιονέλο και την θεματική Αντιπεριφερειάρχη κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου για την παρουσία τους και την προσφορά τους.
την εταιρία “ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε.” για την ευγενική χορηγία της στην εκτύπωση της αφίσας.
όλα τα Μ.Μ.Ε. (έντυπα, ηλεκτρονικά, TV) που προβάλουν τις δράσεις μας.
τέλος τα μέλη μας που συμμετείχαν στη δράση.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 στη Νέα Κίο για να πραγματοποιήσουμε μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας την 83η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας.

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ