Αυτοί είναι οι 3 μύθοι για τα μαλλιά που πρέπει να καταρρίψεις!

- Advertisement -

Κατά καιρούς βγαίνουν πολλοί μύθοι γύρω από την ομορφιά οι οποίοι … καταρρίπτονται. Τρεις από αυτούς αφορούν στα μαλλιά μας. Πάμε να τους δούμε μαζί!

- Advertisement -

 Μύθος 1. Τα μαλλιά σου μένουν ίδια σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Μεγάλο λάθος! Μπορεί στην ηλικία των 20 να έχεις λιπαρά μαλλιά και όσο περνούν τα χρόνια να γίνουν ξηρά. Από την στιγμή που παρατηρούμε αλλαγές στο δέρμα μας, γιατί να μην παρατηρήσουμε και στα μαλλιά μας;

 Μύθος 2. Τα ίσια μαλλιά δεν κρατάνε τις μπούκλες που κάνεις. Κι όμως φίλες μου, οι περισσότερες γυναίκες που κάνουν μπούκλες με ψαλίδι και έχουν ίσια μαλλιά, το χτένισμά τους κρατάει ακόμη και 5 μέρες. Το παν είναι η σωστή προετοιμασία στο κομμωτήριο και τα ανάλογα προιόντα που θα χρησιμοποιήσουν οι κομμωτές.

 Μύθος 3. Χρησιμοποιώντας ξηρά σαμπούαν θα αποφύγεις το λούσιμο για πολλές μέρες. Αρχικά μην το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι γιατί ολωνών τα μαλλιά γίνονται λιπαρά λόγω ζέστης και κατά δεύτερον κάτι τέτοιο φυσικά δεν στέκει! Το ξηρο σαμπουάν αυτό που θα σου κάνει είναι πιο θαμπά τα μαλλιά.

 

 

 

 

- Advertisement -