Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝαύπλιο: Aυτοκίνητο ΣΗΜΑΔΕΨΕ κουταβίτσα και πέρασε από πάνω της...

Ναύπλιο: Aυτοκίνητο ΣΗΜΑΔΕΨΕ κουταβίτσα και πέρασε από πάνω της…

Σάββατο απόγευμα και χτυπάει το τηλέφωνο. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι για καλό. Η Γωγώ Βελλίνη στην άλλη άκρη της γραμμής να φωνάζει , να κλαίει και να βρίζει τόσο δυνατά που παραμόρφωνε το μικρόφωνο στο τηλέφωνο και έκανα μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω που βρίσκετε.

Σε λίγα λεπτά ήμουν στο σημείο όπου είδα την μικρή ”Σίντη” , αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο της Γεωργίας. Στη διαδρομή , μου εξήγησε ότι μπροστά στα μάτια της το προπορευόμενο αυτοκίνητο ΣΗΜΑΔΕΨΕ την κουταβίτσα και πέρασε από πάνω της χωρίς καν να αγγίξει το φρένο. Είναι σίγουρη πως έγινε επίτηδες γιατί η Σίντη δεν πετάχτηκε στο δρόμο , απλά περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Από το σοκ η Γεωργία δεν συγκράτησε τις πινακίδες. Εσωτερική αιμορραγία , σμπαράλια δυο πόδια , εξάρθρημα ισχίου και να τρέμει από τους πόνους. Όλο το βράδυ αυτή πάλευε για την ζωή της και εγώ στριφογύριζα στο κρεβάτι μου. Όταν πήγαινε να με πάρει ο ύπνος , αμέσως έφερνα την εικόνα της Σίντη να χτυπιέται κάτω από το αμάξι του φονιά και να σπάνε τα κόκαλά της σαν οδοντογλυφίδες.

Κυριακή ξημερώματα και έχω γράψει δυο σελίδες κατάρες και βρισιές για τον οδηγό που σκόρπισε τον πόνο. Χτυπάει η καμπάνα που καλεί όλους τους χριστιανούς στην εκκλησία και επηρεασμένος από την Θεία λειτουργία , σβήνω όλες τις κατάρες και τις βρισιές και προσπαθώ να βρώ μια δικαιολογία για τον ανεγκέφαλο οδηγό. Δε φταις εσύ ”φίλε οδηγέ”!!!! Φταίει η μαμά σου που διάλεξε τον μπαμπά σου από καλάθι της λα’ι’κής γιατί είχε μπράτσα και καλό αυτοκίνητο , χωρίς να την νοιάζει που είχε σκατά στην θέση του μυαλού και ήταν ανίκανος να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί. Φταίει ο μπαμπάς σου που δεν ”τραβήχτηκε” την ώρα που έπρεπε γιατί δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι της μάνας του , να κάνει ένα εγγόνι. Φταίει η δασκάλα σου που από τον Σεπτέμβρη που άνοιγαν τα σχολεία οργάνωνε τις επόμενες διακοπές της και δεν της έμενε χρόνος να σε κάνει άνθρωπο. Φταίει το υπουργείο συγκοινωνιών που δεν σε πέρασε ψυχοτέστ για να σου δώσει το δίπλωμα. Φταίει ο δήμος που δεν υποστήριξε τους εθελοντές με στειρώσεις και τροφές για να μπορούν να περιορίσουν τα αδέσποτα. Φταίει η αστυνομία που δεν έκοψε ένα πρόστιμο στον τενεκέ που ζευγάρωσε το σκυλί του και βρέθηκε η Σίντη στο δόμο.”’Καλέ μου”’ οδηγέ…..όλοι οι άλοι φταίνε εκτός από εσένα.
Τελικά τα κατάφερα και τον έβγαλα λάδι τον κόπανο , τρέμε Αλέξη Κούγια από την υπερασπιστική μου γραμμή. Επειδή όμως η λειτουργία της Κυριακής τελείωσε και άρχισαν να με ξανά καβαλάνε οι διαβόλοι και να θέλω να βρώ τον οδηγό και να τον δέσω πίσω από το αυτοκίνητο και να τον σύρω στην παραλία του Ναυπλίου για παραδειγματισμό , θα σταματήσω εδώ.

Η Σίντη έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για την ζωή της από την εσωτερική αιμορραγία αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να ξανά περπατήσει. Βρίσκετε στην κλινική Κυανούς Σταυρός στην Χαλκίδα (280κλμ από το Ναύπλιο και επειδή ήταν Κυριακή και είχατε πάρει όλοι τους δρόμους , πέντε ώρες έκανα για να φτάσω από την κίνηση) θα χειρουργηθεί και στα δύο πόδια αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται χρήματα. Όποιος θέλει να βοηθήσει την Σίντη να περπατήσει , ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του στείλω λογαριασμό κλινικής , inbox ή στο τηλέφωνο
6944773252  Στέλιος Κυριακού

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ