Ασημένια στο Βαλκανικό η Γιαννοπούλου πρώτη στο πανελλήνιο παγκορασίδων η Δήμα

- Advertisement -

Με το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφει η ( Ναυπλιώτισσα) Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου της Σερβίας, καθώς απόψε κατέκτησε τη β θέση στα 800 μέτρα.

- Advertisement -

Σημαντική διάκριση και για την Έλενα Δήμα ( Αριστέα Άργους) που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο παγκορασίδων , στον ακοντισμό στη Χαλκίδα.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Σερβία , στα 8οο μέτρα με επίδοση 2.08.16, ενώ η Έλενα Δήμα ( ανήκει στον Αριστέα Άργους) πήρε την πρώτη θέση στον ακοντισμό με 39.29, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων που διεξάγεται στη Χαλκίδα.

Με δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας συγχαίρει τις αθλήτριες από την Αργολίδας Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Έλενα Δήμα για τις διακρίσεις που πέτυχαν στο Βαλκανικό και πανελλήνιο πρωτάθλημα , αντίστοιχα.

Ο κ. Γκιόλας αναφέρει στη δήλωση του:
΄΄ Θέλω να συγχαρώ δημόσια δυο συμπατριώτισσες μας πρωταθλήτριες που -και σήμερα- μας έκαναν υπερήφανους.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου για το ασημένιο μετάλλιο που κατάκτησε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Σερβία ( 800 μέτρα) και απέδειξε ότι εξελίσσεται σε μια μεγάλη αθλήτρια του ελληνικού και διεθνή στίβου .Άλλωστε η Κωνσταντίνα πρόσφατα μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές τόσο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άσο και στο πανελλήνιο με το χρυσό μετάλλιο.

Συγχαίρω επίσης την νεαρή αθλήτρια του Αριστέα Άργους Έλενα Δήμα – και τον άξιο προπονητή της Κώστα Καμπόσο για την πρώτη θέση στον ακοντισμό και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων –παγκορασίδων , στη Χαλκίδα.

Εύχομαι υγεία και δύναμη στις δυο αθλήτριες μας και πιστεύω ότι θα μας προσφέρουν και πολλές άλλες διακρίσεις΄΄

- Advertisement -
 

________________