Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & FITNESS3+1 τροφές για να αποκτήσεις καλλίγραμμο κορμί!

3+1 τροφές για να αποκτήσεις καλλίγραμμο κορμί!

Είναι αλήθεια για να αποκτήσει μία γυναίκα ωραίο σώμα, θα πρέπει να πηγαίνει αρκετά συχνά γυμναστήριο και να τρώει υγιεινά. Ωστόσο σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις γι αυτό και μερικές γυναίκες είναι χαρισματικές αφού διαθέτουν τέλειες αναλογίες από τη φύση τους. Αν δεν ανήκετε σε αυτές μην στενοχωριέστε γιατί μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε το κορμί τους, αν φάτε! Ναι σωστά διαβάσατε. Υπάρχουν τέσσερις τροφές που σας αδυνατίζουν. Πάμε να τις δούμε μαζί.

 Λιναρόσπορος.Πρόκειται για μία σούπερ τροφή λιγνάνης και βοηθάει σημαντικά στην πρόληψη της υπερφαγίας.

 Πορτοκάλι.Είναι μία βόμβα της βιταμίνης C και θεωρείται το απόλυτο αντιοξειδωτικό γι΄αυτό και κορυφαίοι διαιτολόγοι το προτείνουν ανεπιφύλακτα. Αρκεί φυσικά να τρώγεται με μέτρο και μόνο τις πρωινές ώρες.

 Μαύρη σοκολάτα, κι όχι φυσικά η γάλακτος. 30 γραμμάρια είναι η ιδανική ποσότητα ημερησίως. Υπάρχουν πολλές στο εμπόριο.

 Παπάγια.Το τροπικό φρούτο έχει πολύτιμα ιχνοστοιχεία και πολλές βιταμίνες, με αποτέλεσμα να σου τονώνει το ανοσοποιητικό και αν το τρως σε καθημερινή βάση σε χορταίνει σαν να έχεις φάει γλυκό. Έτσι σου κόβει τις λιγούρες.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ