Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΑρναούτογλου: Τα νεότερα για την επικείμενη σοβαρή επιδείνωση του καιρού! (χάρτης)

Αρναούτογλου: Τα νεότερα για την επικείμενη σοβαρή επιδείνωση του καιρού! (χάρτης)

Τα νεότερα για την επικείμενη, κατά τόπους σοβαρή επιδείνωση του καιρού!

H επιδείνωση του καιρού ανεμένεται κυρίως κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Δείτε ποιες περιοχές δείχνουν να επηρεάζονται περισσότερο μέσα στο επόμενο 24ωρο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και από το απόγευμα έως αργά το βράδυ!

Αξιοσημείωτα εντυπωσιακά έως και επικίνδυνα για Ιούλιο μήνα δείχνουν τα προβλεπόμενα ύψη βροχής από τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα σε τοπικό επίπεδο ειδικά για τη Δευτέρα!

 

Θα πρέπει να ξανατονίσω ότι όπως είναι λογικό δεν θα επηρεαστεί όλη η Ελλάδα το ίδιο και τις ίδιες ώρες από τα καιρικά φαινόμενα και ότι ειδικά αυτή την περίοδο η εμφάνιση ανάλογων ατμοσφαιρικών διαταραχών είναι αρκετά σπάνια, ενώ η τοπικότητα των φαινομένων ενδέχεται να είναι μεγάλη κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν περιοχές οι όποιες μπορεί να επηρεαστούν πολύ περισσότερο ή πολύ λιγότερο ή και καθόλου σε σχέση με άλλες ακόμα και σε σχετικά μικρή απόσταση περιοχές!

 

 

 

Φροντίστε να ενημερώνεστε τακτικά για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων το επόμενο τριήμερο δίνοντας βάση στις προειδοποιήσεις από τους επίσημους φορείς της χώρας και μόνο!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ