Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΟι Δημότες Ναυπλίου δεν τρώνε κουτόχορτο κ. Δήμαρχε… Του Σπύρου Βασιλείου

Οι Δημότες Ναυπλίου δεν τρώνε κουτόχορτο κ. Δήμαρχε… Του Σπύρου Βασιλείου

Σύμφωνα με τελευταία δήλωση του Δημάρχου Ναυπλιέων προτεραιότητα του είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Αλήθεια, για ποια από τα παρακάτω πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών έχει δώσει λύσεις ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος;

–   Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την τελική κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται ώστε να πάρουν οι μόνιμοι κάτοικοι την κάρτα στάθμευσης και παρ’ όλα αυτά η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί.

–   Κανένας μόνιμος κάτοικος του Δήμου μας ή επισκέπτης δεν μπορεί να παρκάρει εύκολα κατά την επίσκεψη του στη πόλη μας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται παράνομη στάθμευση και οι πολίτες πολλές φορές κατά την επιστροφή τους στα οχήματα τους βρίσκουν κλήσεις.
–   Ένα χρόνιο πρόβλημα αυτό της παράνομης χωματερής της Καραθώνας που ανά τακτά χρονικά διαστήματα παίρνει και φωτιά με τα γνωστά αποτελέσματα (όπως την τελευταία φορά που το Ναύπλιο είχε 4 κρουαζιερόπλοια και πολλούς μαθητές λόγω εκδρομών) παραμένει άλυτο
–   Τα ερωτηματικά που παραμένουν σχετικά με το Νοσοκομείο Ναυπλίου και το ΚΕΜΧ
–   Η άφαντη μαρίνα στο λιμάνι Ναυπλίου, υπόσχεση που στήριξε όλη τη προεκλογική εκστρατεία στις εκλογές του 2014

–   Η εγκατάλειψη του ΞΕΝΙΑ, ένα θέμα για το οποίο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος έχει προτείνει να γίνει από τον Δήμο συνεδριακό κέντρο διεθνούς εμβέλειας

–   Το άφαντο δημοτικό σχολείο έτσι ώστε να μην στοιβάζονται σε αίθουσες οι μαθητές του 2ου και 5ου Δημοτικού.

Δυστυχώς ο ήδη 5 χρόνια Δήμαρχος δεν έχει δώσει καμία λύση για τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών τα οποία εννοείται ότι είναι πολλά περισσότερα από αυτά που ενδεικτικά ανέφερα παραπάνω.

Για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους προβαίνει σε δηλώσεις οι οποίες πέφτουν στο κενό γιατί πλέον οι Δημότες βλέπουν την κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες σε καθημερινή βάση και δεν τρώνε κουτόχορτο. 

 ΝΑΥΠΛΙΟ 12/07/2017

ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ