Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣΗ αποκαλύψεις για το “Game of Thrones” πρώτο θέμα στα social media

Η αποκαλύψεις για το “Game of Thrones” πρώτο θέμα στα social media

Η παραγωγή του HBO ακολούθησε το παράδειγμα των προηγούμενων ετών, και μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν του “Game of Thrones” έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τους τίτλους των τριών πρώτων επεισοδίων, καθώς και… τηλεγραφικές λεπτομέρειες για την υπόθεσή τους.

Η 7η σεζόν του “Game of Thrones” κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουλίου, και η διαρροή πτυχών της υπόθεσης κυριάρχησε στα social media, και έγινε πολύ γρήγορα viral, καθώς το “GoT” είναι η πιο πετυχημένη και δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν:

Το πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου, έχει τίτλο “Dragonstone”. Ο Jon Snow οργανώνει την άμυνα του Βορρά, η Cersei Lannister προσπαθεί να ισορροπήσει τις πιθανότητες με τους εχθρούς της, η Daenerys Targaryen επιστρέφει στο σπίτι των Targaryen, το Dragonstone.

Το δεύτερο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 23 Ιουλίου, έχει τίτλο “Stormborn”, με ευθεία αναφορά σε έναν από τους τίτλους του ονόματος της Daenerys Targaryen, επειδή είχε γεννηθεί κατά τη διάρκεια καταιγίδας. Η Daenerys υποδέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη, ο Jon Snow αντιμετωπίζει εξέγερση, ο Tyrion Lannister σχεδιάζει την κατάκτηση του Westeros.

Το τρίτο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 30 Ιουλίου, έχει τίτλο “The Queen’s Justice”, με τη Daenerys Targaryen να οργανώνει δικαστήριο, τη Cersei Lannister να επιστρέφει ένα δώρο, και τον Jamie Lannister να μαθαίνει από τα λάθη του.

http://ysterografa.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ