Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣοφία Μαντά: Η Ναυπλιώτισσα βασίλισσα των γυναικείων υποδημάτων αποκαλύπτεται!

Σοφία Μαντά: Η Ναυπλιώτισσα βασίλισσα των γυναικείων υποδημάτων αποκαλύπτεται!

Ταλαντούχα, με ταμπεραμέντο, όρεξη για δουλειά και ωραίες ιδέες, η Σοφία Μαντά ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία πριν από λίγα χρόνια με το κοινό και την αν φαν γκατέ της εγχώριας σόουμπιζ να λατρεύουν τα χειροποίητα σανδάλια της από την πρώτη στιγμή.

Το μονοπάτι της επιτυχίας οδηγεί τη Ναυπλιώτισσα σχεδιάστρια σε νέους δρόμους και πλέον μπορεί γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια να μιλά για τις νέες της κολεξιόν με γόβες και νυφικά παπούτσια…

Ποιες είναι οι τάσεις της φετινής σεζόν;

Μιλώντας για σανδάλια, στοιχεία όπως οι πέρλες και οι αλυσίδες έχουν την τιμητική τους, ενώ στις συλλογές μου απόλυτος πρωταγωνιστής είναι πάντα το δέρμα και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, που νομίζω ότι είναι ένα στοιχείο που λατρεύουν όλοι οι μετρ της μόδας και των υποδημάτων. Στη μόδα, φέτος, επιστρέφει το τετράγωνο τακούνι ή αλλιώς, όπως το αποκαλούν οι άνθρωποι της μόδας, το τακούνι της γιαγιάς. Οσον αφορά στη χρωματική παλέτα, επικρατούν το πράσινο, το βερικοκί, το nude και το μαύρο.

Η δική σου κολεξιόν τι περιλαμβάνει;

Υπέροχα σχέδια από σανδάλια, κυρίως σε μαύρο, nude, με χρυσές λεπτομέρειες, πέτρες, πέρλες, ενώ είναι η πρώτη φορά που προσθέσαμε τακούνια στη συλλογή μας. Τετράγωνα τακούνια, σε χρωματιστά καστόρια, σε απλές και μοντέρνες γραμμές και λεπτά τακούνια με στρας για ξεχωριστές εμφανίσεις. Flatforms και πλατφόρμες, εσπαντρίγιες με boho λεπτομέρειες και σταμπαριστά δέρματα.

Εχεις δημιουργήσει, όμως, και την bridal συλλογή σου…

Φέτος παρουσίασα για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη bridal συλλογή. Πέδιλα και γόβες με μοναδικά στρασάτα τακούνια, που προσθέτουν την απαιτούμενη λάμψη που χρειάζεται το κάθε κορίτσι εκείνη την ημέρα. Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει και η κλασική άσπρη γόβα για τις πιο κλασικές κυρίες.

https://www.instagram.com/p/BTe-LZulfdk/?taken-by=sofiamantacreations

Τι κάνει τα υποδήματα του brand Sofia Manta ξεχωριστά;

Στα σανδάλια νομίζω ότι πλέον έχω αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες και με εμπιστεύονται. Τα χειροποίητα σανδάλια μας είναι κατασκευασμένα από εκλεκτά δέρματα και οι λεπτομέρειες είναι προσεγμένες και δίνουν glamorous πινελιές. Στις γόβες, εκτός από την κομψότητα, δίνουμε έμφαση και στην άνεση, συνδυάζοντας τις τάσεις της μόδας με την προσωπική μας ταυτότητα.

Ποια κομμάτια από τη φετινή κολεξιόν δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναίκα;

Η πιο συχνή φράση που ακούμε από τις γυναίκες που επισκέπτονται το κατάστημά μας είναι «Τα θέλω όλα!». Οπότε, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι!

Οι τιμές ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια;

Εχει μεγάλη σημασία για εμάς να διατηρούμε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Στόχος μας είναι τα παπούτσια μας να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και γι’ αυτό διατηρούμε προσιτές τιμές.

 

 

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ