Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2017: Πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων 7, 8 και 9 Ιουλίου

- Advertisement -

7, 8 και 9 Ιουλίου εκδηλώσεις στο Άργος και τις Μυκήνες διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στο πλαίσιο του ¨Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2017¨.

- Advertisement -

Σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στην εξέδρα, μια μοναδική λαϊκή βραδιά με την Ορχήστρα του Θεόφιλου. Μαζί του στο τραγούδι η Αλεξία Χιώτη, στην κιθάρα ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, στα ντράμς ο Γιάννης Χιώτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Το κλασικό συναντά την αρχαιότητα». Αύριο Σάββατο 8 Ιουλίου στις Μυκήνες (έξω από τον αρχαιολογικό χώρο) θα δοθεί συναυλία κλασικής μουσικής με νέους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τη Γερμανία όπου θα παρουσιάσουν μαζί έργα των Μπετόβεν, Μότσαρτ, Μπαχ. Η είσοδος στη συναυλία είναι στις 8.30μμ και η έναρξη θα γίνεις τις 9.00μμ. Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία Ελληνογερμανικής συνεργασίας και τελεί υπό την αιγίδα του κυρίου Gunter Baaske, Υπουργού Παιδείας, Νεολαίας, Αθλητισμού του κρατιδίου του Βραδεμβούργου. Το εισιτήριο για τη συναυλία είναι 10 ευρώ.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στην εξέδρα, η δημοφιλής και λαμπερή περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη και η ορχήστρά της θα παρουσιάσουν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

- Advertisement -