Επίσκεψη Τσιρώνη στο Λεωνίδιο στα πλαίσια του φεστιβάλ “Loving Μελιτζάzz 2017’’

- Advertisement -

Συναντήσεις με φορείς και αγροτικούς συνεταιρισμούς την Κυριακή

- Advertisement -

Επίσκεψη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα, ως μέλος της κριτικής επιτροπής, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Loving Μελιτζάzz 2017”, που φέτος έλκει τον τίτλο του από την πρεμιέρα της ταινίας “Loving Vincent”.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο, στο Δημαρχείο Λεωνιδίου, ενώ στις 21:00μμ θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ, όπου θα ακολουθήσει και η απονομή βραβείων στην πλατεία «Μερικάκη» στο Λεωνίδιο.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου ο Αν, Υπουργός θα συναντηθεί με ομάδες παραγωγών, αγροτικούς συνεταιρισμούς (Τσακώνικο Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Λεωνιδίου, Αγροτικό Συνεταιρισμό Λεωνιδίου, Ένωση Αγροτικών συνεταιρισμών Κυνουρίας) και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, προκειμένου να συζητήσει άμεσα τα προβλήματα που τους απασχολούν, καθώς επίσης θα επισκεφτεί μονάδες καλλιεργειών και αγροτικές εγκαταστάσεις.

- Advertisement -