Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤο «Αzamara Quest» σήμερα στο Ναύπλιο για την κρουαζιέρα με τους 700...

Το «Αzamara Quest» σήμερα στο Ναύπλιο για την κρουαζιέρα με τους 700 swingers

Το πλοίο των οργίων συνεχίζει την κρουαζιέρα του στο Αιγαίο – Πάρτι και ομαδικό σεξ 24 ώρες- Έμειναν άφωνοι όσοι κατάφεραν να ανέβουν έστω και για λίγο στο σαλόνι όταν το πλοίο σταμάτησε για ανεφοδιασμό στη Ρόδο

Οι περισσότεροι επιβαίνοντες είναι ζάπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, αθλητές, μοντέλα και άτομα της διεθνούς showbiz.
Μεταξύ των επιβαινόντων υπάρχουν και 6 Έλληνες, 4 άνδρες και 2 γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλοίο βρίσκονται και 4 Κύπριοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες).
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η πρόσβαση δεν επιτρέπεται στο ευρύ κοινό, αλλά οι πρώτες πληροφορίες για το πώς είναι το εσωτερικό του πλοίου ήρθαν από όσους πήγαν προκειμένου να παραδώσουν παραγγελίες ανεφοδιασμού στη Ρόδο, όπου έχει δέσει το πλοίο.

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στη Ρόδο από την Πάρο και σήμερα 6 Ιουλίου Ναύπλιο και αύριο θα αναχωρήσει για την Μαρμαρίδα της Τουρκίας. Το κρουαζιερόπλοιο έχει πλήρωμα 393 άτομα και 660 επιβάτες εκ των οποίων οι 329 είναι άνδρες και οι 331 γυναίκες – μεταξύ αυτών και έξι Έλληνες και τέσσερις Κύπριοι. Στο καράβι του έρωτα επιβαίνουν επίσης 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντίνοι.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ