Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΟι ειδήσεις της Πελοποννησου σε τίτλους

Οι ειδήσεις της Πελοποννησου σε τίτλους

-Σε ύφεση οι πυρκαγιές στη Μάνη Παραμένουν 35 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα τςη Π.Υ. για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζοπυρώσεις.

-Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην Κορινθία σήμερα Τετάρτη απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και η παραμονή των εκδρομέων σε εθνικούς δρόμους, δάση και ευπαθείς περιοχές του νομού.-

-Ανοιχτή διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της Μεγαλόπολης οργανώνει σήμερα στις 8.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης η επιτροπή κατοίκων με θέμα την κατασκευή ΧΥΤΕΑ στην περιοχή.Ενα θέμα για το οποίο οι κάτοικοι εδώ και καιρό αντιδρούν.

-Δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. Ελαφονήσου έγινε την Κυριακή με μοναδικό θέμα τον ορισμό αντιδημάρχου που θα ασκήσει καθήκοντα δημάρχου μετά την αργία που επιβλήθηκε στον Δήμαρχο. Καθήκοντα αναλαμβάνει η Ευσταθία Λιάρου η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

-Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε εχθές το μεσημέρι πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στο Ναύπλιο.

-Δυο λουόμενοι 81 ετών ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Διρό και το Βαθύ Λακωνίας. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα. Και οι δυο διακομίσθηκαν στο Κ.Υ. Αρεόπολης όπυ διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

-Σύμφωνα με πληροφορίες ενας 75χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας με δυο πυροβολισμούς.

-Εγκαινιάζεται αύριο στο Λεωνίδιο η πρώτη έκθεση αρχιτεκτονικού έργου».
Οργανώνει ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αρκαδίας και εντάσσεται στο πρόγραμμα ΜΕΛΙΤΖΑΖ 2017.

-Εκθεση με θέμα οράσεως εγκώμιον της Μαίρης Χριστοφή θα εγκαινιάσει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αύριο στις 9.00 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης Κουρος στην Τρίπολη.

Αρχίζουν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως το τέλος Αυγούστου.

-Μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «Γλέντι έσι το χωριό…σαν το χρόνο τον παλιό» θα γίνει σήμερα στο Κουτσοπόδι Αγολίδας με οργανωτή το Λύκειο Ελληνίδων.

 

 

 

 

Πηγή: ert.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ