Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣυνεχίζουν τις κολυμβητικές επιτυχίες οι «Ιπτάμενοι»

Συνεχίζουν τις κολυμβητικές επιτυχίες οι «Ιπτάμενοι»

Με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά η ομάδα του αθλητικού συλλόγου Αργολίδας «Ιπτάμενοι» συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ενόψει και της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Fina World Masters 2017 που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από 10-20 Αυγούστου 2017.

Στη Βουδαπέστη θα βρεθούν οι κολυμβητές: Κωνσταντίνος Γκιαούρης, Λάμπρος Καρούντζος και Βαγγέλης Σωτηρόπουλος από το Νομό Αργολίδας υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους κολυμβητές των Ιπτάμενων, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους συμμετείχαν στον κολυμβητικό αγώνα «Διονύσια Ερμιόνης» στις 25/6/2017. Στον κολυμβητικό αυτό αγώνα συμμετείχαν οι Νικόλαος Δεμενέγας (2 η θέση), Ιζαμπέλα Καψούρου (2 η θέση) και Κώστας Σταύρου κολυμπώντας την απόσταση των 2.5 χιλιομέτρων.

Μεγάλη η συμμετοχή των «Ιπτάμενων» και στον 1 ο Διεθνή αγώνα ανοικτής θάλασσας (Oceanman open water) που πραγματοποιείται στη χώρα μας ο οποίος έλαβε χώρα στο Νέο Οίτυλο (Λιμένη Ανατολικής Μάνης) και περιελάμβανε αποστάσεις 2.5, 5 και 7.5 χιλιομέτρων. Στον αγώνα oceanman ο Ιπτάμενος Λάμπρος Καρούντζος συμμετείχε στα 2.5χμ κατακτώντας την 1 η θέση. Οι κολυμβητές Κωνσταντίνος Γκιαούρης και Κωνσταντίνος Καλλιάνος συμμετείχαν επίσης στα 2.5χμ επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ. Στα 2,5 χλμ συμμετείχε και ο μικρός (15 ετών) Ιπτάμενος Κωνσταντίνος Ζάχος κάνοντας το ντεμπούτο του στην ανοιχτή θάλασσα. Τον μικρό Κωνσταντίνο Ζάχο συνόδευε και ενθάρρυνε στον 1 ο του αγώνα στη θάλασσα ο πατέρας του Γιάννης Ζάχος για να τερματίσουν μαζί δείχνοντας σε όλους μας το καλό παράδειγμα, τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού που πρέπει όλοι μας να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές.

Ο Ιπτάμενος Νικόλαος Δεμένεγας συμμετείχε στα 7.5χμ κάνοντας εξαιρετική επίδοση και απέδειξε σε όλους ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν κάνεις αυτό που αγαπάς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Ιπτάμενους κολυμβητές καθώς και στην προπονήτρια τους Κατερίνα Δημακοπούλου.
Μέχρι τους επόμενους αγώνες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα….. καλή επιτυχία σε όλους!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ