Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΈνα άρθρο για όλες τις γυναίκες: Μάθε τα πάντα για εκείνον από...

Ένα άρθρο για όλες τις γυναίκες: Μάθε τα πάντα για εκείνον από τον τρόπο που σε φιλάει!

Το φιλί είναι καθοριστικό σε μία ερωτική γνωριμία. Κρύβει πολλά όσο κι αν προσπαθείς να ρίξεις την αξία του, αυτό σημαίνει πολλά για την σχέση σε περίπτωση που αναπτυχθεί. Εμείς σήμερα θα σου παρουσιάσουμε αυτά που μπορείς εσύ να καταλάβεις φιλώντας σε ο σύντροφός σου.

– Αν σε φιλάει συχνά και με διάρκεια, θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει και να μάθει τα πάντα για σένα. Δώσε του το περιθώριο σιγά σιγά και μην κλειστείς στον εαυτό σου, γιατί αυτό φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος.

– Αν σε φιλάει σε όλο το πρόσωπο, σε λατρεύει! Αυτή η κίνηση είναι ένδειξη λατρείας, πατρική και ερωτική ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς.

– Αν περνάει τα δάχτυλά του μέσα από τα μαλλιά σου την ώρα που σε φιλάει ή ενώ κάνετε έρωτα, ξέρει τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες! Είναι μία κινηματογραφική κίνηση και σίγουρα ξέρει πολλά για το ωραίο φύλο! Αν είναι γυναικάς, αυτό θα το διαπιστώσεις στην πορεία.

– Αν σε φιλάει μόνο πριν από το σεξ, αυτό πρέπει να σε ανησυχήσει γιατί προφανώς δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για σένα αλλά για το σεξ μόνο!

– Αν σε φιλάει και δε φεύγει το βλέμμα του από πάνω σου, τότε μπορεί να σε ερωτεύεται-αν ήδη δεν την έχει πατήσει μαζί σου!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ