Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑΓύρισαν οι παίκτες του Survivor, χαμός στο αεροδρόμιο!

Γύρισαν οι παίκτες του Survivor, χαμός στο αεροδρόμιο!

Όταν για περίπου πέντε μήνες έμπαιναν σχεδόν καθημερινά στα σπίτια μας μέσω του τηλεοπτικού δέκτη, αναμενόμενος ήταν και ο… χαμός στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους. Ο λόγος για τους τελευταίους παίκτες του Survivor που γύρισαν από τη Δομινικανή Δημοκρατία, γνωρίζοντας αποθέωση αλλά και… αποδοκιμασίες με μνημόνια!

Στην Ελλάδα βρίσκεται λοιπόν εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο τελευταίος που αποχώρησε από το ριάλιτι, αλλά και η τετράδα που συνεχίζει- οι Αγγελόπουλος, Ιωαννίδης, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος,

Στο αεροδρόμιο περίμενε το φαν κλαμπ (!) του “μισθοφόρου” (σ.σ. Κώστας Αναγνωστόπουλος) αναστατώνοντας το χώρο αφίξεων και προκαλώντας την οργή ενός παρευρισκόμενου που φώναζε: “Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, αυτή είναι η Ελλάδα”.

Κωνσταντίνος Βασάλος ή Κώστας Αναγνωστόπουλος;
Αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν απόψε (03/07/2017) οι τηλεθεατές του Survivor.
Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα βρεθεί μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον ημιτελικό του reality.
Πού βρίσκονται, όμως, τώρα οι τέσσερις φιναλίστ του reality επιβίωσης;
Κατ’ αρχάς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να… φυγαδευτούν οι παίκτες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασαν μέσω Φρανκφούρτης από τον Άγιο Δομίνικο, στήθηκε κυριολεκτικά ολόκληρη… επιχείρηση.
Το μαύρο βαν που τους μετέφερε έκανε για… ώρες βόλτες στην Αθήνα, προκειμένου ο οδηγός και τα μέλη της παραγωγής να σιγουρευτούν ότι δεν τους έχει ακολουθήσει κάποιος δημοσιογράφος ή φωτορεπόρτερ.
Τελικά, το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε πολυτελές παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής, με τους τέσσερις παίκτες να βρίσκονται από εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους με εντολή της παραγωγής και να μην έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο!

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ