Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠαρίσταναν τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές... και έκλεβαν ηλικιωμένους!! Με λεία 100.000€ δρούσαν και...

Παρίσταναν τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές… και έκλεβαν ηλικιωμένους!! Με λεία 100.000€ δρούσαν και στην Αργολίδα

Εφιάλτης για 27 ηλικιωμένους σε όλη την Ελλάδα είχαν γίνει, τον τελευταίο χρόνο, ένα νεαρό ζευγάρι και οι συνεργοί του. Παρίσταναν του ενδιαφερόμενους ενοικιαστές και κατάφερναν να μπουν στα σπίτια των θυμάτων τους με διάφορα προσχήματα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο κατηγορούνται ότι είχαν μια 22χρονη από την Αθήνα η οποία έχει κατάστημα που κάνουν τατουάζ και ο 33χρονος ρομά σύντροφός της.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών έβαλαν τέλος στη δράση τους πριν από μερικές ημέρες, συλλαμβάνοντας σε Μεσσηνία και Αθήνα το ζευγάρι και τον αδελφό του άνδρα, ενώ αναζητούνται πέντε συνεργοί τους.

Άλλες φορές εμφανιζόταν το ζευγάρι στους ιδιοκτήτες, κάποιες άλλες η 22χρονη με άλλες γυναίκες, έβλεπαν τα διαμερίσματα και με διάφορα προσχήματα κατάφερναν να μπουν στα σπίτια των ηλικιωμένων. Ο ένας απασχολούσε τα θύματα και οι άλλοι χωρίς να γίνονται αντιληπτοί έκλεβαν κοσμήματα και χρήματα.

Η λεία της σπείρας ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί κλοπές στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία, την Κορινθία, την Αργολίδα, της Αττική, τη Φθιώτιδα, τη Λάρισα, την Κατερίνη, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης.

 

Πηγή: star.gr

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ