Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΟ Γ. Ανδριανός στον 9ο Εθνικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Ο Γ. Ανδριανός στον 9ο Εθνικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

“Μας δείχνετε με τον καλύτερο τρόπο τι θα πει δημιουργικότητα, και το πώς η τεχνολογία είναι το εργαλείο που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας, όσο και στα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα”

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στον 9ο Εθνικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Ο κ. Ανδριανός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα εξής:
“Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους χορηγούς, μα πάνω απ' όλα στα παιδιά, στις ομάδες που συμμετέχουν σ' αυτόν τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής. Επίσης, στους εκπαιδευτές-προπονητές τους, τους εθελοντές, και βεβαίως στους γονείς τους, που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Μας δείχνετε με τον καλύτερο τρόπο τι θα πει δημιουργικότητα, και το πώς η τεχνολογία είναι το εργαλείο που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας, όσο και στα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, όπως είναι η πρόκληση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Και ταυτόχρονα, στέλνετε με τον ενθουσιασμό και με αυτή τη δημιουργικότητά σας ένα ηχηρό μήνυμα σε μας τους μεγαλύτερους: το μήνυμα να πράξουμε καθετί αναγκαίο, σας το οφείλουμε, ώστε να σας έχετε τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο σ' αυτό το δρόμο, ξεκινώντας από ένα νέο σχολείο, ανοιχτό,που θα επιτρέπει σε όλα τα παιδιά να επιδιώκουν και να πετυχαίνουν την αριστεία τον τομέα που τα ίδια θα επιλέξουν και τους ταιριάζει.

Μ αυτές τις σκέψεις, εύχομαι καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους, στα παιδιά που θα μας αντιπροσωπεύσουν στην Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής στη Κόστα Ρίκα με θέμα την αειφόρο ανάπτυξη, και καλή συνέχεια σε όλες και όλους, με νέες δημιουργικές διακρίσεις στις σπουδές σας, που μας γεμίζουν με χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία”.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ