Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚάλπες σε Ναύπλιο και Κρανίδι ζητά ο Θοδωρής Βασιλόπουλος

Κάλπες σε Ναύπλιο και Κρανίδι ζητά ο Θοδωρής Βασιλόπουλος

Με ανανεωμένη εντολή υποψήφιος πρόεδρος
ο Θοδωρής Βασιλόπουλος διαδέχεται το Χάρη Μαυράκη
Η επιμελητηριακή παράταξη Αναπτυξιακή Δύναμη μετά από παραταξιακές διαδικασίες εξέλεξε το νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί της παράταξης στις αναμενόμενες (εκτός απροόπτου) εκλογές του Νοεμβρίου.
Με νέο πλέον επικεφαλής το Θοδωρή Βασιλόπουλο, έναν από τους εμπειρότερους στα Επιμελητηριακά δρώμενα και με ιδιαίτερη γνώση, η παράταξη φιλοδοξεί να δώσει τέλος στις διοικήσεις «υπό παράταση», ειδικά στη δύσκολη αυτή εποχή για τις επιχειρήσεις.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος τόνισε πως ανάμεσα στις πρώτες βασικές προτεραιότητες του θα είναι η ανάδειξη του θέματος των καλπών και σε Ναύπλιο και Κρανίδι, ώστε να υπάρχει ευρεία εκπροσώπηση όλων των μελών. Εκτιμούμε πως είναι ένα δίκαιο αίτημα που η διοίκηση Δαμούλου έχει πολλές φορές αρνηθεί! Άλλωστε και για αυτό η παράταξη έκανε ειδική μνεία στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017 και καταψήφισε τις εκλογικές δαπάνες, επειδή ΔΕΝ προέβλεπαν τρείς κάλπες.

Μεταξύ άλλων ο νέος υποψήφιος πρόεδρος Θοδωρής Βασιλόπουλος σημείωσε:
«Με αφορμή την εξαγγελία των επιμελητηριακών εκλογών να αναμένονται το Νοέμβριο 2017, μετά από συνεχείς παρατάσεις είναι ώρα για αλλαγή. Το Επιμελητήριο έχει και ρόλο και το ειδικό βάρος να βοηθήσει έμπρακτα τις επιχειρήσεις του. Δεν μπορεί να συνεχίσουμε να έχουμε διοικήσεις “υπό παράταση”. Σε αντίθεση με την προηγούμενη απερχόμενη διοίκηση ζητάμε οι επιχειρηματίες να μπορούν να ψηφίσουν την ίδια μέρα σε κάλπες σε Άργος, Ναύπλιο και Κρανίδι. Είμαστε αναφανδόν υπέρ της ευρείας συμμετοχής και καλούμε τους επιχειρηματίες να μας εμπιστευτούν σε μια ά λ λ η = διαφορετική διοίκηση. Το ότι ζητάμε 3 κάλπες επανειλημμένα και από την άλλη πλευρά το αρνούνται είναι ενδεικτικό των αρχών και του τρόπου που θέλουν να διοικούν.»

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ