Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝανά Καραγιάννη: Ήταν νεκρή πάνω από 24 ώρες – Τι αποκάλυψε ο...

Νανά Καραγιάννη: Ήταν νεκρή πάνω από 24 ώρες – Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της δημοφιλούς παρουσιάστριας που για πολλά χρόνια πάλευε με το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας – Τα μεγάλα, εκφραστικά γαλάζια μάτια της έκλεισαν για πάντα τα ξημερώματα της Τρίτης (27/06) – Η δημοσιογράφος με το πηγαίο χιούμορ ηττήθηκε τελικά από τη μάστιγα που έχει «χτυπήσει» πολλά νεαρά κορίτσια
Η 38χρονη δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη, την Τρίτη (27.06.2017) από τον πατέρας της, ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του ίδιου και της μητέρας της.
Η κλινική εικόνα που είχε η Νανά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εικασίες. Είναι γνωστό ότι το «θηρίο» της ανορεξίας την τσάκισε παθολογικά και διέλυσε τα ζωτικά της όργανα.
Η παρουσιάστρια είχε πρόσφατα νοσηλευτεί ξανά σε νοσοκομείο. Είχε όμως κερδίσει τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο…
Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση
Παθολογικά είναι, όπως όλα δείχνουν, τα αίτια του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη. Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή οδηγείται στο παραπάνω συμπέρασμα λόγω της γενικότερης εικόνας των οργάνων της δημοσιογράφου.
Τα όργανά της ήταν επιβαρημένα εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπιζε. Διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού και συγκεκριμένα στο στομάχι και στα έντερα. Μάλιστα, στα έντερα υπήρχαν και πρώτα σημάδια σήψης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ήταν νεκρή για πάνω από ένα 24ωρο.
Η ασθένειά της είχε επιβαρύνει τον οργανισμό της τόσο πολύ, που η ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα. Έτσι πλέον η ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων.
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της φίλοι, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι της showbiz «πάγωσαν». Κανείς δεν πίστευε ότι η παρουσιάστρια θα έκανε πίσω και θα άφηνε την ανορεξία να την νικήσει.
Ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της και κάλεσε σοκαρισμένος το ΕΚΑΒ. Το κλειστό κινητό τηλέφωνο και το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς της, κυρίως με τη μητέρας της, που ζει στην Κέρκυρα, τον έκαναν να τρέξει στο διαμέρισμα της. Αν και οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο ήταν δίπλα της.
Λίγη ώρα μετά το ασθενοφόρο έφτασε κάτω από το σπίτι της άτυχης Νανάς Καραγιάννη, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

 

 

 

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ