Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΆλλη μια μεγάλη επιτυχία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας στο οποίο συμμετείχαν οι δύο αθλητές μας Κωνσταντίνος Θέμελης και Κωνσταντίνος Κουγιάς.

Ο Κωνσταντίνος Θέμελης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και κάνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ πετυχαίνοντας τα 70 μέτρα!!!!!

Ο Κωνσταντίνος Κουγιάς συμμετείχε στους Ολυμπιακούς γύρους, κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση παρά τον τραυματισμό του που τον δυσκόλεψε κατά την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στην κατηγορία του.

Με την ολοκλήρωση και του Πρωταθλήματος της Τοξοβολίας ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2017 για τους αθλητές μας η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για άλλη μια χρονιά αφού συνολικά κατέκτησαν 3 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά, ένα χάλκινο και μια 6η Θέση ενώ σημείωσαν Πανελλήνια και Προσωπικά ρεκόρ.

Η σκληρή δουλειά των αθλητών μας απέδωσε τους καρπούς της με τον καλύτερο τρόπο.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά με την υπόσχεση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Ευχαριστούμε Θερμά τους χορηγούς μας Μπασιμακόπουλος SHipYard και Τη Μελισσοκομία Μπαιρακτάρη για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια τους στο σύλλογο μας!!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ