Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΑν κάποιος έχει μια γωνίτσα στην καρδιά του για αυτές τις μπουκίτσες...

Αν κάποιος έχει μια γωνίτσα στην καρδιά του για αυτές τις μπουκίτσες ας βοηθήσει

Αν ήταν μικροσωμάκια , μαλλιαρά και καθαροαιμάκια , θα γινόταν ο μαύρος χαμός αλλά δεν είναι. Αν ήταν λίγο πιο μεγάλα ώστε να μπορούν να προστατευτούν , θα μπορούσαμε να τα βάλουμε σε έναν χώρο και να πηγαίνουμε να τα ταΐζουμε αλλά δεν είναι.

Αν δεν έκανε τόσο ζέστη , θα τα είχα στο αυτοκίνητο όπως τόσα άλλα μέχρι να βρεθεί κάτι και για αυτά αλλά έξω έχει 40 βαθμούς. Ήταν εφτά αλλά δυστυχώς μόνο τα τρία ζούσαν μέσα σε μία κούτα δίπλα από τα σκουπίδια στο χωριό Αγία Τριάδα Ναυπλίου και χρειάστηκαν τέσσερις μέρες στο κτηνιατρείο για να συνεχίσουν να ζούν. Τώρα , τι θα γίνουν? Τα βράδια μένουν στο αυτοκίνητο και την ημέρα σε όποιο μπαλκόνι βρώ ελεύθερο μέσα στο κλουβάκι τους.

Το τελευταίο μπαλκόνι είναι της Πετρούλας , αρκετά μεγάλη κυρία για να μπορεί να διαχειριστεί αυτά τα τρία και ακόμη τρία κακομαθημένα και ιδιόρρυθμα δικά της. Την βλέπω και είναι έτοιμη να καταρρεύσει αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Την ντρέπομαι…….

Άλλοι δυο φίλοι μου είπαν ότι θα τα φιλοξενήσουν και από τότε δεν μου ξανά απάντησαν στο τηλέφωνο. Ποιόν να πρώτο λυπηθώ εεε?? Τα κουταβάκια που είναι μόλις 25 ημερών και τα έχω κάνει μπαλάκι από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και από μπαλκόνι σε μπαλκόνι? Την Πετρούλα που θα καταρρεύσει και θα είμαι αναγκασμένος να πάρω και τα δικά της σκυλιά? Εμένα που δεν ξέρω που χρωστάω και έχω σκορπίσει σε όλους τους φίλους μου σκυλιά χωρίς να έχω διασφαλίσει τίποτα για το μέλλον τους? Αυτούς που είπαν πως θα τα φιλοξενήσουν και μετά εξαφανίστηκαν? Τον κόπανο που δεν στείρωσε το σκυλί του και πέταξε τα κουταβάκια στα σκουπίδια?

Έλεος ρε παιδιά. Είναι μισή μπουνιά το καθένα , είναι δυνατόν να λέτε πως δεν έχετε χώρο να τα φιλοξενήσετε??? Αν κάποιος έχει μια γωνίτσα στην καρδιά του για αυτά (γιατί όσο μικρό και αν είναι το σπίτι σας , σίγουρα χωράνε) ας με καλέσει. Στέλιος 6944773252

Είναι πολύ μικρά και ανεμβολίαστα….με όλη αυτή την περιφορά που τους κάνω , κινδυνεύει και η ζωή τους όπως καταλαβαίνετε.

Στέλιος Κυριακού

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ