Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑSneakers: Το must have του καλοκαιριού!

Sneakers: Το must have του καλοκαιριού!

Τα sneakers από πέρσι κιόλας το καλοκαίρι έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους. Σταρ του Χόλιγουντ, διάσημες fashionistas και τηλεπερσόνες τα επέλεξαν για τις πρωινές και βραδινές τους εμφανίσεις. Πολλές fashionistas έχουν συνδυάσει ένα φόρεμα με ένα ζευγάρι sneakers για να παρακολουθήσουν κάποια επίδειξη μόδας στο fashion week και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αφού κατάφεραν με επιτυχία να συνδυάσουν το glam με το sport ντύσιμο.

Oι επιλογές είναι πάρα πολλές. Τα κλασσικά παπούτσια aerobic είναι τέλεια για υφασμάτινα παντελόνια και παντελόνες. Δίνουν μια αίσθηση 80s και σε συνδυασμό με ένα σικάτο ντύσιμο, κάνουν τη διαφορά!

Τα σχέδια στα sneakers φέτος, είναι παρά πολλά και μπορούν να φορεθούν με όλα τα ρούχα, από φόρμες μέχρι επίσημα μάξι φορέματα.

Καλό είναι να μην ακολουθήσεις το στερεότυπο και να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια με ένα σορτσάκι αλλα να τολμήσεις μια πιο fashion εμφάνιση με ένα μίνι φόρεμα, ένα μίντι, ή μια μάξι φούστα που θα κάνει τη διαφορά.

Τα sneakers με διάφορα prints όπως μικρά διακριτικά λουλουδάκια η γεωμετρικά σχήματα είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού.
Μπορεί να σου θυμίζουν εφηβικό στυλ όμως θα διαπιστώσεις ότι ένα look τέτοιο με το κατάλληλο ντύσιμο θα κάνει τη διαφορά.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ