Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΜετονομασία του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου

Μετονομασία του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου

Μετά την επίσκεψη της 20/6/17 των επικεφαλής της 6ης ΥΠΕ, γνωρίζουμε στο λαό της Αργολίδας, ότι μετά την αναμενόμενη ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων του νέου νόμου λειτουργίας της Ά/βαθμιας Υγείας, επιβεβαιώθηκαν οι βάσιμες υποψίες μας. Σχετικά με την μετονομασία του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος των πολιτών.

Τι έχουν λοιπόν να μας πουν οι Διοικητές των Νοσηλευτικών μονάδων Άργους και Ναυπλίου;
Τι έχουν να μας πουν οι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας;
Τι έχουν να μας πουν οι Τοπικοί Άρχοντες;
Τι έχουν να μας πουν οι εκπρόσωποι στην Βουλή του Νομού Αργολίδας;

Τώρα εξηγείται η πλήρης απουσία όλων αυτών, που ήταν γνώστες του εγκλήματος και κανένας τους δεν τολμούσε να το ανακοινώσει στον απλό λαό της Αργολίδας. Σε όλους τους αναλογεί μερίδιο ευθύνης του εγκλήματος που έχει διετελεσθεί.

Ως εργαζόμενοι ανησυχούμε και καταγγέλουμε τόσο την κεντρική Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, όσο και την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας που με κάθε τρόπο υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας της Μονάδας μας, μη επιλύοντας ΣΚΟΠΙΜΑ κανένα πρόβλημα. Όπως την έλλειψη ειδικευομένων Ιατρών, τη μη επισκευή του κεντρικού κλιματισμού, τη σοβαρή έλλειψη σε Μαίες και μια σειρά άλλων σοβαρών προβλημάτων.

Το Σωματείο Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου έχει καθαρά τα χέρια και ψηλά το μέτωπο για τους αγώνες που έδωσε και δίνει, για τη μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου.
Λαέ της Αργολίδας, έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης στο όλο πρόβλημα της παροχής υγείας.Δραστηριοποιήσου, Αντέδρασε στις αποφάσεις που παίρνουν για εσένα χωρίς εσένα. Τώρα, γιατί αύριο πλέον είναι πολύ αργά.

ΝΑΙ στα τρένα, ΝΑΙ στις αθλοπαιδίες, ΝΑΙ στις μουσικές συναυλίες, ΝΑΙ στις θεατρικές παραστάσεις.
Αλλά πάνω απ΄όλα ΝΑΙ στην παροχή υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο Ναυπλίου στο δοκιμαζόμενο ΛΑΟ!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ