Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑo ΦΟΙΝΙΞ Αργολίδας γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα στο Στάδιο Ναυπλίου

o ΦΟΙΝΙΞ Αργολίδας γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα στο Στάδιο Ναυπλίου

23 Ιουνίου είναι η ημέρα κατά την οποία ιδρύθηκε το Ολυμπιακό Κίνημα με πρωτοβουλία του Pierre de Coubertin στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι το 1894. Σήμερα, στην αρχή του καλοκαιριού, είναι η ευκαιρία να γιορτάσουμε τον αθλητισμό για όλους, σε όλες τις διαστάσεις του, σε όλον τον κόσμο.  Εκεί όπου υπάρχουν οργανωμένες δομές, αθλητική δεοντολογία και  γνήσια συναίσθηση του βάρους του Ολυμπιακού Πνεύματος, και της αρωγής του στην εκπολιτισμικοποίηση μεγάλων κοινωνικών μαζών παγκοσμίως, οι Διεθνείς και Εθνικές Ομοσπονδίες, οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και οι αποκεντρωμένες δομές τους, οι Αθλητικές Ενώσεις, οι Σύλλογοι και οι Αθλητές τους, ενσκύπτουν στην διοργάνωση κάθε είδους δραστηριότητας, αθλητικών διαγωνισμών και νέων ευκαιριών για όλους!.23 Ιουνίου είναι η ημέρα κατά την οποία ιδρύθηκε το Ολυμπιακό Κίνημα με πρωτοβουλία του Pierre de Coubertin στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι το 1894. Σήμερα, στην αρχή του καλοκαιριού, είναι η ευκαιρία να γιορτάσουμε τον αθλητισμό για όλους, σε όλες τις διαστάσεις του, σε όλον τον κόσμο.  Εκεί όπου υπάρχουν οργανωμένες δομές, αθλητική δεοντολογία και  γνήσια συναίσθηση του βάρους του Ολυμπιακού Πνεύματος, και της αρωγής του στην εκπολιτισμικοποίηση μεγάλων κοινωνικών μαζών παγκοσμίως, οι Διεθνείς και Εθνικές Ομοσπονδίες, οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και οι αποκεντρωμένες δομές τους, οι Αθλητικές Ενώσεις, οι Σύλλογοι και οι Αθλητές τους, ενσκύπτουν στην διοργάνωση κάθε είδους δραστηριότητας, αθλητικών διαγωνισμών και νέων ευκαιριών για όλους!.
Παρασκευή 23 Ιουνίου, o ΦΟΙΝΙΞ  Αργολίδας, εορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα, στο Στάδιο Ναυπλίου, στο γνωστό “τριγωνάκι” Τοξοβολίας.
Με: —- Ελεύθερη προσέλευση και ρίψεις στο άθλημα της Τοξοβολίας από όποιον το επιθυμεί, και,—- Μπαλονο…καταρρίψεις από τους μικρότερους δοκιμάζοντες, και,—- Νυκτερινή προπόνηση – αγώνα Εσωτερικού Πρωταθλήματος για τους αθλητές μας, στη συνέχεια, επίσης με ελεύθερη παρακολούθηση θεατών-γονέων-ενδιαφερομένων.
Επιπλέον, —- Ταυτόχρονη προβολή από τους τελικούς στο αγώνισμα της Τοξοβολίας (Ατομικό Ανδρών – Ατομικό Γυναικών – Ομαδικό Ανδρών – Ομαδικό Γυναικών), από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 (Αθήνα), 2008 (Πεκίνο), 2012 (Λονδίνο), 2016 (Ρίο).
Έναρξη προσέλευσης 19:00.  Έναρξη νυκτερινής προπόνησης – Αγώνα Εσωτερικού Πρωταθλήματος 20:30.  Πέρας δρώμενου 22:15

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ