Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣτο Ναύπλιο δικάστηκε, στην Πρέβεζα τον έπιασαν

Στο Ναύπλιο δικάστηκε, στην Πρέβεζα τον έπιασαν

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και μόλις τον εντόπισαν του έβαλαν χειροπέδες

Στην άλλη άκρη της χώρας κρυβόταν ένας 50χρονος Έλληνας φυγόποινος που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή για διακεκριμένες κλοπές τις οποίες είχε διαπράξει στο Ναύπλιο! Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας, τον συνέλαβαν στην Πρέβεζα.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και μόλις τον εντόπισαν του έβαλαν χειροπέδες. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας στον οποίο οδηγήθηκε, έδωσε εντολή να εγκλειστεί άμεσα σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Την ίδια προσπάθεια να… εξαφανιστεί έκανε και ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για απάτη σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά βρισκόταν στην Ηγουμενίτσα! Εκεί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που διέταξε να κρατηθεί ώσπου να εξαγοράσει την ποινή ή να την εκτίσει.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ