Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔράσεις κατά των ναρκωτικών σε Ναύπλιο και Λυγουριό απο το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ...

Δράσεις κατά των ναρκωτικών σε Ναύπλιο και Λυγουριό απο το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, το ΚΕΘΕΑ, με τις τοπικές κοινωνίες και δεκάδες εθελοντές στο πλευρό του, διοργανώνει κατά τη διάρκεια του μήνα ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, για να διαδώσει το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και τον αποκλεισμό και να δώσει ελπίδα στην προσπάθεια χιλιάδων εξαρτημένων και οικογενειών για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ έχει οργανώσει ενημερωτικές δράσεις στο Ναύπλιο, στο Λυγουριό, στο Γαλατά και στον Πόρο.

Στόχος είναι να αναδειχθεί ο δρόμος για «καθαρή» ζωή και να ενισχυθεί η σχέση μας με την τοπική κοινωνία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 26 Ιουνίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, Ναύπλιο

18.00- 21.00 ενημερωτικό περίπτερο

Τρίτη 27 Ιουνίου στην πλατεία του Λυγουριού

18.00- 21.00 ενημερωτικό περίπτερο

Δευτέρα 3 Ιουλίου Γαλατάς- Πόρος

Ενημερωτική παρέμβαση

12.00-14.00 στο λιμάνι του Γαλατά

18.00-21.00 στην πλατεία Δημαρχείου, Πόρος

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ευχαριστεί για τη συνεργασία, την υποστήριξη και τη φιλοξενία τους Δήμους Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Τροιζηνίας- Μεθάνων και Πόρου.

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ουσιών. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), ενός από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού ενάντια στις εξαρτήσεις και συμβούλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαρτήσεων, καθώς και στις οικογένειές τους.

Σε όλα τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλα φάρμακα και τηρείται το απόρρητο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ.. 27520-47251, 27520-47270.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ