Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & FITNESSΑύριο Πεμπτη στο Φουγάρο η βραδιά χορού με πιάνο της Σχολής Μπαλέτου...

Αύριο Πεμπτη στο Φουγάρο η βραδιά χορού με πιάνο της Σχολής Μπαλέτου ΕΝ ΧΟΡΩ

Η Σχολή Μπαλέτου ΕΝ ΧΟΡΩ θα παρουσιάσει χορογραφίες κλασικού και σύγχρονου χορού που αφορούν στη διδαχθείσα ύλη μαθημάτων του κάθε τμήματος για τη χρονιά που μόλις πέρασε.

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικό και νεοκλασικό μπαλέτο με συνοδεία ζωντανού πιάνου , που θα εκτελεί η γνωστή πιανίστα κα Θεολένα Πίκη.
Μάλιστα η κα Πίκη τιμά ιδιαίτερα τη σχολή μας δίνοντας δικές της συνθέσεις σε αποκλειστικότητα για να “ντύσουν” μουσικά τις χορογραφίες, με ιδιαίτερο λυρισμό!

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν χορογραφίες σύγχρονου χορού σε ομάδες, ντουέτα και σόλο, που σίγουρα θα ξεσηκώσουν το κοινό. Ιδιαίτερη βαρύτητα λαμβάνει η χορογραφία με τιτλο Battlefield , η οποία εκπροσώπησε τη σχολή μας στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού που έγινε τον περασμένο Απρίλιο και κατέλαβε την πέμπτη θέση!

Με την παράσταση αυτή η Σχολή ΕΝ ΧΟΡΩ αποχαιρετά μαθητές και γονείς για τη χρονιά που τελείωσε και δίνει ραντεβού για την επόμενη από 1 Σεπτεμβρίου.

Καλό Καλοκαίρι!

Κωνσταντίνα Θεμελή

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ