Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟι φίλοι-φίλαθλοι του Πανναυπλιακού ζητούν παραίτηση του Προέδρου της ομάδας

Οι φίλοι-φίλαθλοι του Πανναυπλιακού ζητούν παραίτηση του Προέδρου της ομάδας

Με ανακοίνωση της η επταμελής επιτροπή που συγκροτήθηκε στην τελευταία συνέλευση για τον Πανναυπλιακό ανταπαντά στην απάντηση της διοίκησης.

Είναι φανερό όμως, ότι και στα δύο στρατόπεδα υπάρχουν διαφωνίες ή ανοικτά θέματα. Έτσι βλέπουμε στο στρατόπεδο της επταμελούς να υπάρχουν έξι υπογραφές… ενώ πληροφορίες μιλούν και για ένα ακόμη μέλος που από χθες το βράδυ είναι εκτός. Συνεπώς, ο Πανναυπλιακός παραμένει το θύμα της υπόθεσης, αφού τα αλληλοφαγώματα με στόχο την αλλαγή στις καρέκλες δεν τον βοηθούν, αλλά αντίθετα τον πληγώνουν περισσότερο.

Από την πλευρά της διοίκησης, διοχετεύεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι υπάρχουν τα χρήματα για κάθοδο την επόμενη σεζόν και ότι στόχος είναι να βρεθούν περισσότερα προκειμένου αφ’ενός να μην χαθεί χρόνος στην προσπάθεια ανασύνταξης και αφέτέρου να τεθούν στόχοι πιο μακροχρόνιοι.

Η ανακοίνωση της επιτροπής των “επτά” είναι η ακόλουθη:

Στην εντυπωσιακή λαϊκή συνέλευση για τον Πανναυπλιακό οι φίλοι του που παραβρέθηκαν, έχουν αρνητική άποψη για τη φετινή διοικητική κατάσταση του συλλόγου, πιστεύοντας πως δεν μπορεί η παρούσα διοίκηση να συνεχίσει να ηγείται. Αυτή είναι και η γνώμη που έχει διαμορφώσει το σύνολο των φιλάθλων της πόλης.

Ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις για την ανόρθωση της ομάδας, μετά την απαράδεκτη και καταστροφική αγωνιστική πορεία της είναι ο κ. Γ. Ψυχογιός. Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να πάρουν αποστάσεις ΤΩΡΑ από τους χειρισμούς του προέδρου, που κανονικά έπρεπε να είχε παραιτηθεί “ΧΘΕΣ”.

Η τελική λύση στην οικτρή κατάσταση της ομάδας θα δοθεί στη συνέλευση των φίλων της που θα συγκληθεί και με την συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων τις επόμενες μέρες .

Οι συμμετέχοντες στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού

Αλέκος Βλαχόπουλος
Κώστας Δημούλης
Γιώργος Λαπαθιώτης
Σωτήρης Μανός
Βαγγέλης Ντάνης
Δημήτρης Ψαθάς

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ