Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτο Ναύπλιο η συνεδρίαση της Ε.Π. Παρακολούθησης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Στο Ναύπλιο η συνεδρίαση της Ε.Π. Παρακολούθησης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».
Η 3η Επιτροπή Παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπου Κασίμη.

Στη συνεδρίαση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης.

Τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης θα ενημερωθούν σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΠΑΑ 2014-2020, το μελλοντικό σχεδιασμό υλοποίησης του Προγράμματος, την ετήσια έκθεση υλοποίησης 2017 (έτους εφαρμογής 2016), συμπεριλαμβανόμενης της αξιολόγησης προόδου των δεικτών υλοποίησης του προγράμματος, την τροποποίηση ορισμένων κριτηρίων επιλογής μέτρων /δράσεων του ΠΑΑ, τη 2η υποβολή της πρότασης 1ης τροποποίησης του Προγράμματος και τέλος την πρόοδο κάλυψης των εκ των προτέρων αιρεσιμοτήτων.

Ο φάκελος της 3ης Επιτροπής Παρακολούθησης ΠΑΑ 2014-2020, συμπεριλαμβανομένης και της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΑΑ.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ