Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠρωταθλήτρια η Ακαδημία του Αριστέα Άργους στους Προπαίδες

Πρωταθλήτρια η Ακαδημία του Αριστέα Άργους στους Προπαίδες

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ αποτέλεσε η πρωτιά της ομάδας των Προπαίδων στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας. Η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ αφού τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της, πέρασε στην τελική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη το Σάββατο, 10/6/2017, στο Λυγουριό.

Εκεί κέρδισε κατά σειρά τις ομάδες του Προίτου και του Πορτοχελίου, που τερμάτισαν πρώτες στους άλλους ομίλους, και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Οι αγώνες των τελικών πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ενώ οι αθλητές όλων των ομάδων καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες και τους προπονητές της ομάδας, Κλεόβουλο Καλτάκη και Δημήτρη Τότσικα για την μεγάλη επιτυχία της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και σκληρής δουλείας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία.

Η σύνθεση της ομάδας: Μπελερής, Παναγόπουλος, Καμπίτσης, Γιαγός, Καραντζούλης, Μήτσουλας, Κυμπουρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Διαβολής, Πίππας, Ρούσσης, Φλεβάρης, Αθανασόπουλος, Μπάτσι, Δαρδάνης, Κεχαγιάς, Καρακώστας, Καλογερόπουλος, Μακρής.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ